Ако сте шофьори, студените месеци всяка сутрин вероятно ви поставят

...
Ако сте шофьори, студените месеци всяка сутрин вероятно ви поставят
Коментари Харесай

Най-бързият начин да спрем замъгляването на стъклото в колата!

Ако сте водачи, студените месеци всяка заран евентуално ви слагат в една постоянно срещана, само че пъклен неприятна обстановка - замъглените стъкла. 

При огромна разлика в температурите, най-нормалното нещо е те да се замъглят, казусът е, че лишава време, до момента в който оправим това и то е съпроводено с стартирането на климатика, което в студената заран не е въобще прелестно.

За да предовратите това, би трябвало в автомобила ви да няма влага, което се оказва, че може да се реши с един доста елементарен способ.
 2 съставки, които ще сложат КРАЙ на запотяването на стъклата в колата 2 съставки, които ще сложат КРАЙ на запотяването на стъклата в колата
Рано или късно водачите се сблъскват с едно от най-неприятните феномени, а точно изпотените стъкла в колата. Те пречат на видимостта и...

Постелката за котешка тоалетна, която е проектирана да всмуква ужасно доста влага И да обезврежда неприятни миризми. 

Това което би трябвало да употребявате е чорап и котешка тоалетна - напълнете го с нея хубаво и когато съвсем се е напълнил, го завържете на възел, а по-късно го сложете на таблото на колата.

Няма потребност към този момент да чакате климатика да си свърши работата и всяка заран стъклото ви ще е очевидно без проблем!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР