Ако сте се сблъсквали с този проблем, значи сте наясно

...
Ако сте се сблъсквали с този проблем, значи сте наясно
Коментари Харесай

8 изпитани начина за лечение на задна хрема

Ако сте се сблъсквали с този проблем, значи сте наясно какъв брой трудоемко може да бъде лекуването на задна хрема, само че не и невероятно. Предлагаме ви няколко изпитани различни метода, с цел да се избавите от задната хрема.

 

Задната хрема е настойчиво и мъчно за лекуване заболяване, което може да си влачите цяла зима. Задната хрема съставлява отделянето и натрупването на гъсти жълтеникави сополи в носа, които обаче се стичат обратно към гърлото, а не напред като елементарна водниста хрема. Задната хрема постоянно е придружена с носово говорене и пресипнал глас, кашляне като че ли сте се задавили с нещо, мъчно дишане, хъркане, кашляне насън. Възможно е задната хрема също да аргументи инфектиране на гърлото.

 



 

Задната хрема е положение, което е мъчно лечимо и може да влачите цяла зима, само че е изтощително и изнервящо, тъй че по-добре е да впрегнете всички сили в лекуването на задната хрема. Ето и няколко метода, разнообразни от мощните медикаменти, които могат да бъдат ефикасни при лекуването на задна хрема. 

 
Сребърна вода
Сребърната вода има потвърдени антибактериални свойства и е ефикасно средство за лекуване на упорита хрема. Освен това е изцяло безобидна и не поврежда носната лигавица, тъй че може да се употребява дълготрайно време за разлика от множеството капки за нос. 

 
Морска вода
Морската вода е добре познато средство за лекуване на хрема. Колкото по-рано започнете лекуването с нея, толкоз по-голям е шансът да не стигнете до задна хрема или да се отървете от нея много по-лесно от нормалното. 

 

 Добави изложение

 
Лайка
Може да си извършите старомодна инхалация с лайка, като стоите над тенджера с гореща отвара от билката. А може и да капвате по няколко капки лайка в носа няколко пъти дневно. Тя също има мощни антибактериални свойства и се оправя отлично с всевъзможни възпалителни процеси. 

 



 
Инхалации
Ако имате инхалатор, още при първи признаци на хрема, започнете инхалации единствено с физиологичен разтвор. Това може да редуцира доста времето, в което сте хремави, и да не стигате до продължителен ринит. 

 

 Добави изложение

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР