Ако сте почитатели на бирата и сте решили да прекарате

...
Ако сте почитатели на бирата и сте решили да прекарате
Коментари Харесай

Невероятен ТРИК за охлаждане на БИРАТА с вестник

Ако сте фенове на бирата и сте решили да прекарате деня измежду природата, надалеч от града, то сигурно сте се запасили с най-малко няколко бутилки от обичаната напитка, с която да утолявате жаждата.

Навярно си мислите, че към вас ще има водоем и охлаждането й няма да съставлява компликация. Какво обаче да извършите, в случай че въпреки всичко липсва подобен и вие нямате друга опция?
 3 мезета за бира, които всички мъже обожават! Приготвят се за МИНУТИ! 3 мезета за бира, които всички мъже обожават! Приготвят се за МИНУТИ!
Феновете на бирата обичат да комбинират питието с уместно мезе. Колкото по-бързо се подготвя то, толкоз по-доволни са мъжете вкъщи....

Не се отчайвайте и не изпадайте в суматоха. Само след секунди разочарованието ще бъде измито от лицето ви и на негово място ще се настани удовлетворението. Истински радостни сме, че въпреки всичко има хора, които са толкоз идейни и изобретателни и мозъците им не стопират да измислят гениални неща.

Нека си представим, че наближава биреното време и вие в действителност би трябвало да мислите и действате бързо. Все още има вяра да пиете охладена бира.

Вземете парче вестник и го накъсайте на дълги ленти, които по-късно потопете във вода. С лентите увийте бутилките бира и оставете водата да се изпари от тях. Не споделяме, че ще съумеете да я изстудите до мечтаната температура, само че въпреки всичко ще е приятна за консумация.

Силно се надяваме този трик да ви послужи в точния миг, тъй че да не се чувствате прецакани с топла бива в разгара на лятото! Забавлявайте се и мислете изобретателно!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР