Ако сте обръщали внимание на икономиката, вече знаете, че инфлацията

...
Ако сте обръщали внимание на икономиката, вече знаете, че инфлацията
Коментари Харесай

Заслужава ли си текущата сметка с висока доходност?

Ако сте обръщали внимание на стопанската система, към този момент знаете, че инфлацията е проблематична и че по-високите лихвени проценти са довели до нараснали разноски за заеми. И по този начин, освен цените на бензина и храните са по-високи, в сравнение с са били, само че цената на потреблението на кредитни карти, персонални заеми и ипотеки също е доста нараснала.

Но ето нещо, което може би не сте знаели: Лихвените проценти по доста банкови сметки също са високи сега, давайки на притежателите на сметки рядка опция да печелят повече от парите си. Всъщност не е мъчно да намерите APY от 5% или по-висок сега за високодоходни сметки за спестявания и документи за депозити (CD). Можете също по този начин, изненадващо, да спечелите рента с определени настоящи сметки. По-специално високодоходните разплащателни сметки имат голям брой преимущества, които биха могли да бъдат привлекателни за потребителите в този момент.

Разгледайте вариантите си за високодоходни разплащателни сметки в този момент и започнете да печелите повече рента върху парите си.

< h2> Заслужава ли си разплащателната сметка с висока рентабилност?

Ето три аргументи, заради които разплащателната сметка с висока рентабилност може да си заслужава в този момент.

По-високи лихвени проценти

Най-очевидната причина, заради която настоящата сметка с висока рентабилност може да бъде скъпа за вас, е в името на сметката: висока рентабилност. Можете да спечелите APY от 3% до 5% за разплащателна сметка с висока рентабилност тъкмо в този момент. Това е неведнъж над минималните 0,07% междинни налични с елементарна разплащателна сметка.

Така че, в случай че непрекъснато влизате и излизате пари от разплащателната ви сметка, евентуално си коства да ги прехвърлите към разплащателна сметка с висока рентабилност в този момент, с цел да спечелите по-голяма възвръщаемост на средствата си.

Спечелете парични награди без такси, като отворите тук през днешния ден разплащателна сметка с висока рентабилност.

Лекота на потребление

Разплащателните сметки с висока рентабилност нормално са лесни за работа и действие сходно на нормалната ви настояща сметка. Така че няма да се постанова да научавате нищо ново или да предприемате необикновени стъпки с този вид акаунт.

Въпреки това, той също не работи тъкмо като елементарни разплащателни сметки, тъй че не забравяйте да прочетете дребния шрифт, преди да продължите с тази алтернатива. А точно, разплащателните сметки с висока рентабилност постоянно изискват поддържане на минимални салда. Банката може също по този начин да изисква несъмнено количество транзакции всеки месец, с цел да поддържа вашата разплащателна сметка с висока рентабилност дейна.

Но в случай че можете да извършите тези съществени условия, не би трябвало да е по-трудно да го употребявате, в сравнение с към този момент е нормалната ви разплащателна сметка.

Цените може да се повишат още веднъж

Битката против инфлацията към момента не е извоювана и задачата на Федералния запас от 2% остава недостижима все още. Това значи, че евентуално ще има спомагателни нараствания на лихвите, евентуално най-скоро през ноември или декември.

По-висок референтен лихвен % ще значи и по-високи лихвени проценти за депозитни средства, като разплащателни сметки с висока рентабилност. Така че, отваряйки сметка през днешния ден, вие ще започнете да печелите повече рента в този момент и ще бъдете в добра позиция да спечелите още по-висока рента, в случай че Федералният запас ги реалокира нагоре през идващите седмици и месеци.

Изводът

Разплащателната сметка с висока рентабилност може да бъде скъпа за доста консуматори тъкмо в този момент. Тези сметки имат по-високи проценти от елементарните настоящи сметки и са лесни за потребление. Освен това, като отворите подобен в този момент, вие ще бъдете в първокласна позиция да печелите още повече пари, в случай че и когато Фед още веднъж увеличи лихвите. Така че не се колебайте. Започнете да проучвате вариантите си за разплащателна сметка с висока рентабилност тук през днешния ден.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР