Ако сте необвързани и търсите своята сродна душа или усещате,

...
Ако сте необвързани и търсите своята сродна душа или усещате,
Коментари Харесай

Голям късмет в любовта очаква 4 зодии през декември

Ако сте необвързани и търсите своята сродна душа или усещате, че е време за сериозна смяна в любовен проект, вижте дали най-големият шанс ще се падне на вас.

Звездите ще са извънредно благосклонни във връзка с любовта тъкмо към тези 4-ри знака от хороскопа. Те ще се зарадват на нова тръпка идния месец.

Близнаци

Може да забравите за самотата. В любовен проект ви чака нещо в действителност ужасно! Намирате се в доста потребен интервал за личностното си развиване. Може би към този момент сте срещнали специфичния човек, само че напълно скоро ще се отдадете един на различен и ще се радвате на нова щастлива връзка. Огледайте се към себе си, тъй като той е там покрай вас.

Дева

Време ви е за многообразие и несъмнено усещате това. Ако имате подозрения за щастието си в сегашната си връзка, то напълно скоро те ще се изместят от окриляващото възприятие на влюбването. Възможно е да усетите напрежение в връзките си с някои хора, само че крайните резултатите ще са единствено обич и благополучие. Най-силните страсти предстоят напълно скоро

Везни

Има човек, който несъмнено не ви е апатичен. Той ще види и разпознае намеците ви. Ще имате опция за секрети срещи и пускане на буйни полови връзки. Дали тази връзка ще бъде сериозна или ще е просто секс, ще зависи единствено от вас. Ще намерите страховит метод да стоплите тялото и душата си през идните студени месеци.

Козирог

Нов човек ще влезе и във вашия живот напълно ненадейно. Нещата сред вас ще се развият доста бързо и това ще ви изненада. Ще се чувствате превъзбудени и доста влюбени. Може да се окаже обич от пръв взор, която несъмнено ще се трансформира в нова, значима и сериозна връзка. Не се съмнявайте в развиването на нещата посред ви.

Източник: iwoman.bg
тагове зодии огромна обич декември
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР