Ако сте на диета, но се чудите дали да консумирате

...
Ако сте на диета, но се чудите дали да консумирате
Коментари Харесай

Как влияе червеното вино на отслабването?

Ако сте на диета, само че се чудите дали да консумирате вино, до момента в който я спазвате, отговорът е да. Червеното вино оказва помощ за отслабването и форсира изгарянето на непотребни мазнини. Ето за какво това е по този начин:

Полифенолите, които са част от състава на аленото вино, могат да покачат разхода на сила и окислението на мазнините, а това оказва помощ за отслабването. Виното може да помогне за изгарянето на калории, които се одобряват посредством храната, само че единствено тогава, когато се пие по време на хранене.

Според професор Ламуела Равентос, доста хора считат, че виното носи по този начин наречените " празни калории ". Да се отстрани от менюто, дружно с другите типове алкохол е неверно, тъй като аленото вино носи доста изгоди, защото с изключение на полифеноли, в него се съдържат доста минерали и витамини.

Съществува изследване, ориентирано към дълготрайните резултати на средиземноморска диета, в което са взели участие близо 7500 души. Пиенето на алено вино от участниците, които не се хранели здравословно, е повлияло позитивно на техния пулс, както и е понижило показателя на тяхната телесна маса.

Хората, които пият алено вино по време на своята диета са с по-малък риск от сърдечно-съдови болести. Това е потвърдено след проучване на толеранса към глюкоза и равнището на триглицеридите измежду хората, които са взели участие в това проучване. Доказано е също, че виното по никакъв метод не въздейства върху холестерола.

 алено вино и намаляване

Това, което прави виното калорично, е етанолът. Във виното се съдържа и калий, който оказва помощ за регулацията на кръвното налягане. Полифенолите, съдържащите се във виното, са повече от 75 типа - включително антоцианини и флавоноиди.

В 100 мл вино се съдържат:

- 85 ккал, 80% вода, 11% алкохол, 2. 6% въглехидрати, 0. 1 грама протеин;

- 174 мг минерали, 127 мг калий, 23 мг фосфор, 12 мг магнезий, 8 мг калций, 4 мг натрий.

Вече знаете, че потреблението на вино не пречи на вашето намаляване, само че предлагаме да го консумирате на драго сърце и мярка.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР