Ако сте “жадни за добре разказани истории и имате нужда

...
Ако сте “жадни за добре разказани истории и имате нужда
Коментари Харесай

Убежище за истории - разказвач ли сте или слушател

Ако сте “жадни ” за добре разказани истории и имате потребност да се огледате в очите на хора, с които да споделите цветни фантазии и красиви думи, то форматът „ е тъкмо за вас!

И да, чувството, че е намесен, е истина - той е кръстник на самодейността, която е „ свободен формат на на среща на хора с хора ”, които един път месечно се събират, с цел да се потопят дружно в магията на спомените, фантазиите и словото.

Къде и по какъв начин може да се включите?

Тази неделя (15 януари ) в зала 4 на  (2 етаж, до бара)  от 19:00 до 21:00 часа. Поканете другари, елате с родителите или даже  бабите и дядовците си, и станете част от групов роман за това какъв брой огромни ни вършат фантазиите. А ти какъв ще станеш, като пораснеш? Спомняте ли си този въпрос? Питате ли се към момента? Елате с детските си фантазии за боклукчия, космонавт, балерина, доктор, публицист, моряк- дано „ срещнем ” тези дребни истории.

Събитието ще премине под формата на свободна среща на хора, събрали се, с цел да изследват предишното през спомените за елементарните неща. „ Събираме историите с писатели, режисьори, артисти и публицисти, психотерапевти и студенти, които желаят да се свържат с предишното, да намерят необикновени гледни точки или да се вдъхновят за идната си история. ”, споделят уредниците.

Ако ви вълнуват въпросите „ Какво още? Какво е било забравено, прокудено или дочакано бъдеще? ”  елате дружно да си отговорим на този въпрос в минало, настоящо и бъдеще време, ” с цел да забележим какво още има там ” Вземете с вас нещо, което свързвате с тези фантазии - фотоси, предмети или новогодишни обещания и дано ги разкажем дружно на втората среща на!

А по какъв начин се стига до тази самодейност, вижте на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР