Ако сте изследвали наталната си карта, вероятно знаете кой е

...
Ако сте изследвали наталната си карта, вероятно знаете кой е
Коментари Харесай

Според датата на раждане и Луната: кои са успехите и трудностите, които срещате в живота си

Ако сте изследвали наталната си карта, евентуално знаете кой е вашият лунен знак съгласно датата на раждане. Днес обаче обръщаме вниманието ви към етапа на Луната, в което сте родени и това по какъв начин тя въздейства на характера и житейския ви път.

Лунният цикъл продължава 29 дни, като през това време Луната минава през 8 съществени етапи. За да разберете каква е била тя тъкмо когато сте родени, Трябва единствено да напишете датата, часа и мястото си на раждане и да запомните етапа на Луната, която се появи след изчислението

Тъй като етапа на Луната към този момент ви е известна с термина на британски език, ето ги и термините в българската астрология:

 фаза на Луната iStock

Има осем вида персони, съответстващи на осемте лунни етапи.

Цикълът на растящата луна, от Новолуние до Пълнолуние, символизира напредък, развиване и основаване на нови неща. Всичко това е в синхрон с измененията в Луната през първата половина на цикъла, когато тя нараства и излъчва повече светлина. Хората, родени по време на възходящия цикъл, нормално са тези, които основават нови хрумвания и способи на мислене.
                             

Намаляващата фаза на Луната, когато тя се трансформира от цялостен размер към Новолуние, се свързва със завръщане, възобновяване и смяна. Следователно хората, родени в тази фаза, са белязано от обновлението и смяната.

Кои са мощните и слабите ви страни съгласно лунната фаза по време на раждането, какви компликации може да срещате по пътя си и по кое време ще постигнете задоволство от напъните си, разкриваме в галерията:
 Ето какво значи за вас етапа на Луната в деня на раждането ви  Ето какво значи за вас етапа на Луната в деня на раждането ви  Ето какво значи за вас етапа на Луната в деня на раждането ви  Ето какво значи за вас етапа на Луната в деня на раждането ви
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР