Ако сте имали късмета да получите няколко прекрасни цветя за

...
Ако сте имали късмета да получите няколко прекрасни цветя за
Коментари Харесай

Съхранявате цветята си погрешно – тридневният трик може да удължи цъфтежа за Деня на майката

Ако сте имали шанса да получите няколко прелестни цветя за Деня на майката от околните си през вчерашния ден, вие сте ще желая те да останат свежи допустимо най-дълго.

Лесно е да си помислите, че излагането на цветя в дома ви е толкоз елементарно, едвам ги изхвърлите във ваза с вода и да ги оставите да се чудите, само че този способ е неверен. Трябва интензивно да се грижите за цветята си, в случай че желаете те да устоят допустимо най-дълго.

Цветарът Фреди Гарланд, създател на Freddie's Flowers, показа по какъв начин може да удължи живота на цветята с талантлив трик, който би трябвало да се прави на всеки три дни - само че няма да ви отнеме доста време. Според цветаря би трябвало да сменяте водата и да подрязвате стъблата на цветята на всеки три дни.

Фреди сподели по-рано пред The ​​Mirror: „ Като цветар съм подбрал всички съществени трикове и препоръки, с цел да оказа помощ на вашите цветя да устоят още малко по-дълго. За да започнете, сменяйте водата и подрязвайте стъблата на всеки три дни – това ще помогне на вашите цветя да о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР