Ако сте харесали Machinarium, Botanicula и Samorost, то вероятно знаете

...
Ако сте харесали Machinarium, Botanicula и Samorost, то вероятно знаете
Коментари Харесай

Chuchel излиза в началото на следващия месец

Ако сте харесали Machinarium, Botanicula и Samorost, то евентуално знаете какво да очаквате от Chuchlel, идната игра от чешкото студио Amanita Design. Симпатични и миловидни човечета, прелестни рисунки, забавни загадки и изобщо занимания, в които може да се включи цялото семейство – от баба до внуче.

Този път, студиото натъртва повече на хумора, като ще последвате симпатината топка с жълъдова шапка в едно неизмеримо премеждие, до момента в който се съревновава със своя другар Кекел.

“Chuchel е идно комедийно премеждие от Amanita Design, основателите на Machinarium, Botanicula и Samorost, в което забавата е преди всичко. Помогни на Чучел да хване мистериозния изверг и да се докопа до по този начин обичаната от него черешка! Надхитри чудовището от басейна, избягай от подивелите Пак-Мен-и и спечелете птичето съревнование. Обединете сили с приятелчето на Чучел, Кекел и покажете на злорадия Чрчъл, че кражбата е неприятно нещо. Всичко в играта се върти към Чучел и неговата неспираща пристрастеност за череши. Той е сладко, косместо творение (ядосана космата топка, всъщност), който е прелестен, колкото пищящо дете и образован, колкото картоф”, гласи част от анонса на Chuchel, която излиза единствено за лични компютри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР