Ако списъкът с неуспехите ви на първа среща е по-дълъг

...
Ако списъкът с неуспехите ви на първа среща е по-дълъг
Коментари Харесай

Кои зодии имат най-високи стандарти при излизане на срещи

Ако описът с неуспехите ви на първа среща е по-дълъг от този на триумфите ви, евентуално са ви казвали да понижите стандартите си повече пъти, в сравнение с можете да преброите. Но високите упования не са толкоз неприятно нещо - те просто значат, че знаете какво тъкмо желаете и в случай че би трябвало да обиколите целия свят, с цел да го намерите, по този начин да бъде. Въпреки че всички би трябвало да не сме склонни да вършим взаимни отстъпки с това, което заслужаваме, има някои зодиакални знаци, които са известни с това, че имат по-високи стандарти от множеството, изключително когато става въпрос за запознанства.

Според Мишел Бел, създател на астрологичното приложение Cosmic Fusion, тези три зодиакални знака не биха могли да намалят стандартите си, даже и да желаят. Това е по този начин, тъй като те са устроени по този начин, че да се стремят към най-хубавото и в никакъв случай да не се задоволяват с по-малко, а и не се съмняват в цената си. Разбира се, вроденото им предпочитание за съвършенство може да повлияе на други аспекти от живота им, като кариера. Така че идващия път, когато някой ви каже, че стандартите ви са прекомерно високи, можете да обвините за това рождената си карта - в случай че вашият знак е в този лист, осведомят от.

Дева

Независимо дали украсяват дома си или вършат кардио подготовка, Девите дават всичко на 110%. Техният " акуратен темперамент " се дължи на ръководещата планета Меркурий и вследствие на това непрекъснато подвигат летвата за себе си.

" Стремежът им към съвършенство е безсърдечен и те са подготвени да положат доста старания, с цел да го реализиран ", изяснява Бел.

Все отново не позволявайте на педантичните им персони да ви разубедят да излезете със земния знак. Девите са едни от най-големите късметлии в приложенията за запознанства, тъй че може би стандартите им не са толкоз недостижими, колкото наподобяват.

Везни

Тъй като Везните могат да привлекат вниманието на съвсем всеки, те в никакъв случай няма да се задоволят с по-малко , в сравнение с заслужават , тъй като знаят, че има някой, който ще им даде всичко, което желаят, и даже повече.

" Везните ценят салдото и справедливостта, като търсят партньорства, които са толкоз красиви от вътрешната страна, колкото и извън ", споделя Бел.

Всички ние би трябвало да приличаме повече на Везни.

Козирог

Според Бел козирозите са " подхранвани от упоритост и горещо предпочитание за триумф " , заради което се стремят към най-хубавото във всяка обстановка.

" Поставяйки си високи цели , те са известни със своята непоколебима увереност и мощна работна нравственос ", споделя специалистът по астрология.

" Със Сатурн като техен галактически ментор те имат дисциплината и упоритостта, с цел да трансфорат фантазиите си в действителност. " Разбира се, един толкоз стимулиран знак се нуждае от сътрудник, който да дава отговор на равнището му, ето за какво съществения знак е толкоз съчетаем с Девата. В края на краищата сътрудника от земния знак знае едно-две неща за високите стандарти.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР