Ако спазвате принципите на правилното хранене, можете значително да усувуршенствате

...
Ако спазвате принципите на правилното хранене, можете значително да усувуршенствате
Коментари Харесай

7 храни в менюто ще поддържат красотата и младостта ви

Ако спазвате правилата на вярното хранене, можете доста да усувуршенствате визията си: кожата ще наподобява свежа, млада и добре поддържана. Но неприятните хранителни привички крадат хубостта и младостта. На какви хранителни артикули би трябвало да наблегнат дамите и незабвно да ги включат в ежедневното си меню?

Цитрусови плодове

Всеки цитрусов плод има в състава си доста антиоксиданти, които се оправят отлично с попречване на стареенето. Ако желаете да се радвате на привлекателна визия, тогава цитрусовите плодове би трябвало да се употребяват всеки ден. Отличен резултат има елементарната вода с лимон, която спомага за прочистването на тялото от отрови.

Боровинка

Много хора познават този плод като незаместим артикул за поддържане на зрението. Но не всеки е наясно, че боровинките имат мощна мощ против стареенето. Освен това, специалистите считат, че постоянната консумация на боровинки е отлична отбрана против рак.

Пиле

Най-добре е да наблегнете на филето от пиле, защото се счита за диетична храна. Имайки поради химичнния състав на пилето, можете да намерите голямо количество витамини от група В. Точно от това има потребност кожата ни, с цел да поддържа хубостта.

Киви

Това е доста скъп артикул за дамите, защото е богат на хранителни субстанции. Кивито е богато на фолиева киселина и антиоксиданти, което усъвършенства здравето и външния тип на дамите. Достатъчно е да се яде по един плод дневно.

Субпродукти

Трудно е да се откри по-полезен и бюджетен артикул, който да има толкоз мощен позитивен резултат върху тялото. Ако консумирате черен дроб 1-2 пъти седмично, можете да се предпазите от редица болести, да подобрите благосъстоянието си и да запазите младостта за дълго време.

Морска храна

За да се резервира хубостта и младостта, морската храна би трябвало да се употребява най-малко два пъти седмично. Обърнете внимание на скаридите - те съдържат богат витаминен и минерален комплекс с ниско наличие на калории. А мазната морска риба е потвърдено средство срещу стареене.

Растителни масла

Почти всички висококачествени растителни масла имат свойството да имат подмладяващ резултат. Най-често дамите обръщат внимание на зехтина, който освен защищава от прибързано стареенеа. Трябва да обърнете внимание и на лененото масло, което е доста по-евтино от зехтина. Полезните свойства на продуктите са съвсем идентични.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР