Ако сме отново на власт, ще върнем зелените коридори и

...
Ако сме отново на власт, ще върнем зелените коридори и
Коментари Харесай

Евгени Будинов: ГЕРБ ще върне зелените коридори и НОЩ, ако отново получи властта

" Ако сме още веднъж на власт, ще върнем зелените коридори и Националния действен щаб. В момента на власт еднолично е Румен Радев, те вършат каквото си желаят, само че не го вършат добре. Има безпорядък. Служебното държавно управление задържа локдауна и се вършат, че всичко е наред, с цел да избутат изборите. Те работят за президентската акция на Радев, това е неверно, поради това си отиват хора ". Това съобщи Евгени Будинов, кандидат-депутат от ГЕРБ по NovaNews.

По думите му НОЩ би трябвало да бъде свикван в спешни обстановки.

" Не знам за какво считат, че всичко, което е направено от ГЕРБ би трябвало да бъде зачеркнато. Аз одобрявам политиката на ГЕРБ, мисля, че когато са на власт има предвидимост. Това със зелените документи е заплашителен подбив, цялостно е с подправени. Някои минават с непознати документи ", показа той. И добави, че информациите за корупция в ръководството на ГЕРБ са предизборни фишеци.

Според него зелените документи са замазване на очите. Той назова цялостен парадокс томболата, с която от Министерство на здравеопазването пробват да приканят към имунизация.

По тематиката за рецесията в сектор " просвета " артистът съобщи, че хората се опасяват да посетят зрелище, а от три представления постоянно едното пада. Той счита, че министър Минеков се държи несъответстващо и неглижира бранша.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР