Ако след петък се събудиш в неделя, значи купонът е

...
Ако след петък се събудиш в неделя, значи купонът е
Коментари Харесай

Филип Буков, Павел Иванов, Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Skiller са заедно и в Неделя сутрин

Ако след петък се събудиш в неделя, значи купонът е бил героичен. Това го знаят най-добре Филип Буков, Павел Иванов, Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Skiller, за които „ Петък вечер “ минава непосредствено в „ Неделя заран “. Премиерата на театралната комедията ще бъде на 13 септември в „ Théatro оттук канала “ в София.

Петимата хитро прескачат съботния ден и се трансферират в спокойните води на неделята. И нищо не може да наруши безметежния ход на почивката им, освен… оня мистериозен, само че оставил смущаващи белези, край на петъчната вечер. Посял зрънцето на подозрението, той пропуква фантазията за успокоение в почивния ден и трансформира неделята в минирано от срамни мемоари и догадки поле.



Подобно на първата част на комедията, актьорите още веднъж влизат в разнообразни функции, които пресъздават комични случки, свързващи прекарванията от петък вечерта с неделното събуждане. И се пробват да си отговорят на поредност въпроси. Кога стартира неделя сутринта? С последния коктейл и финалния пристъп в петък? Или с първите звуци от бормашина, които дълбаят принудително в мозъка? Защо пропущаме съботния следобяд и имаме ли въобще късмет да го изживеем?

Режисьор е Ивайло Ненов, създател на текста е Ваня Георгиева. Сценографията е на Мирела Василева, а хореографията – на Александър Манджуков. Автор на музиката и цялото озвучаване е Александър Деянов-Skiller. Продуцент на постановката е Artvent.

Как ще приключи неделният ден се познава още от сутринта. Единствената заран, която е способна да роди фантазия и минути по-късно да я срине със земята.

Продължението на „ Петък вечер “ идва разумно след триумфа на авторския театър, който за малко повече от година към този момент е игран над 50 пъти. След София „ Неделя заран “ ще бъде с министър председатели и в други градове от страната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР