Ако ще има референдум, нека е за цените на горивата.

...
Ако ще има референдум, нека е за цените на горивата.
Коментари Харесай

Марешки си знае неговото: Ако ще има референдум, нека е за цените на горивата

Ако ще има референдум, дано е за цените на горивата. Това написа в формалната позиция на придвижване „ Воля “ и водача Веселин Марешки.

По думите на политика българското общество се нуждае от дела, които го сплотяват, а не разединяват. „ През последните седмици виждаме голямо опълчване на хората за или срещу Истанбулската спогодба. Това опълчване е подклаждано и от политиците, които би трябвало да вършат тъкмо противоположното - да сплотяват народа си “, уточни Марешки.

Според него е реалност, че проблемите, които документът слага, са значими и ще се работи за реализиране на рационално и отговорно решение. „ ВОЛЯ е поредна в дейностите си и по тази причина ние излизаме с контра концепция – в случай че Българска социалистическа партия упорстват за референдум, то дано попитаме българските жители и за цените на горивата, за цените на тока, изобщо за картелите, които ни ограбват всеки ден “, сочи още позицията на народния представител.

От „ Воля “ напомнят, че на 29 юли 2016 година е импортирана подписка, подкрепена от над 530 000 българи, за осъществяване на референдум за цените на горивата. „ Тогава от Българска социалистическа партия обявиха, че това е „ първият логичен въпрос, който действително визира народа, предлаган в миналото за референдум “. Две години по-късно Българска социалистическа партия ще застане ли на същата позиция или ще се отметне за следващ път “, написа в позицията. Марешки и „ Воля “ призоваваха да се чуе гласът на народа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР