Ако се опитвате да отслабнете, разбира се че трябва да

...
Ако се опитвате да отслабнете, разбира се че трябва да
Коментари Харесай

Богати на мазнини храни, с които можете да отслабнете

Ако се пробвате да отслабнете, несъмнено че би трябвало да броите калориите. Но това не значи, че всички богати на мазнини храни и висококалорични храни би трябвало да бъдат отвън границите.

Последните изследвания демонстрират, че богатите на мазнини и калории храни като ядките, авокадото и зехтина имат преимущества за загуба на тегло.

1. Ядки

 Ядки

Много хора отрязват ядките, тъй като са с високо наличие на калории. Но проучванията демонстрират, че тези, които ядат ядки, са по-слаби и имат по-малко мазнини в корема спрямо тези, които не ядат ядки. Резултатите демонстрират, че възрастните, които са яли най-вече ядки и фъстъци, имат по-ниски стойности на BMI и измервания на обиколката на талията, спрямо тези, които съвсем не поставят тези потребни храни в устата си.

Ядките могат да обезпечат повече задоволеност спрямо богатите на въглехидрати благоприятни условия за закуска като торта или крекери. В допълнение проучванията демонстрират, че ядките оказват помощ за поддържане на равнищата на кръвната захар постоянни, което успокоява апетита. Повечето проучвания са открили, че не всички от калориите, присъстващи в ядките, в действителност се всмукват от организма.

2. Авокадо

 Авокадо

Авокадото е хранителна звезда, което обезпечава близо 20 разнообразни витамини и минерали. В допълнение, нови проучвания демонстрират, че те също могат да ви оказват помощ да управлявате талията.

Авокадото е богато на ненаситени мазнини, които могат да ви оказват помощ да се чувствате по-дълго сити и да поддържате равнището на кръвната захар под надзор. То също по този начин е богато на антиоксиданти, които могат да играят роля в поддържането на кръвната захар и равнищата на инсулина. Една порция има 50 калории, което прави авокадото лесна опция да се впише в диета, с понижени калории.

3. Зехтин

 Зехтин

Ароматните съединения в зехтина способстват за възприятие на задоволеност. Когато избирате зехтин, потърсете италиански зехтин, защото съдържа повече от тези потребни аромати, спрямо други. За най-хубави изгоди изберете зехтин екстра върджин.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР