Ако се кандидатирам за кмет на София - решението си

...
Ако се кандидатирам за кмет на София - решението си
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова тръгва с нов екип, ако се кандидатира за кмет

Ако се кандидатирам за кмет на София - решението си ще разглася през септември. Ще изляза с нови хрумвания, с освежен екип, с задоволително опит и с сила. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова, откакто ревизира ремонтните действия на ул. „ Каменоделска “, съобщи БГНЕС.
Градоначалникът добави, че идните избори са доста значими, с цел да се продължи развиването на София. " Предстоят извънредно значими избори за развиването на града и за продължение смяната на града. Сериозно се приготвяме. Моето персонално решение ще взема и ще разглася през септември ", сподели тя.
Фандъкова опроверга слуховете, че била изтощена. „ Чувам непрестанно и чета, че съм била изтощена. Искам да успокоя всички - в положително здраве съм и мъчно се изтощавам. Мен доста ме стимулира работата. Не съм се уморила. Имам мощ и упоритост да си свърша работата ", разясни Фандъкова и добави, че всекидневно се среща с хората в града и разисква проблемите им. Последната ѝ среща е била със жителите на село Кокаляне.
" Коментирахме проблемите на селото. Там вършим нови улици, детска площадка, следва да предоставим стадиона за прилагане на локалния състезателен клуб. В разговор съм с хората ", акцентира Фандъкова. Кметът на София разгласи, че до началото на септември или най-късно до първия образователен ден в града би трябвало да приключат 15-те огромни ремонта, които сега текат.
" Строителният сезон е в разгара си. Работим общо на 15 огромни обекта на територията на цялата Столична община. Тази година акцент са ни основни улици и булеварди в кварталите. Един от огромните ни обекти е реконструкцията на ул. „ Каменоделска “. Проектът е финансиран по Оперативна програма „ Региони в напредък “ и включва цялостна замяна на трамвайните релси, настилката, ново осветяване, нови тротоари и нови спирконавеси “, изясни Фандъкова и добави, че сега там се работи интензивно и не вижда липса на служащи.
Градоначалникът акцентира още, че до 15 септември ще бъде освежена маркировката и около учебните заведения и детските градини.
Стана ясно още, че акцията по побутване на противозаконни постройки в „ Захарна фабрика “ минава без напрежение и опозиция от страна на жителите. „ Това не е първото срутване. Не подвигаме доста звук при такива обстановки, тъй като това провокира напрежение. Спокойно се работи от сутринта. Предварително е направена е подготовката. Имаме подпомагане на всички институции “, изясни тя и прикани всички кметове да се освободят от противозаконните постройки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР