Ако се интересувате от криптовалути, не очаквайте да направите какъвто

...
Ако се интересувате от криптовалути, не очаквайте да направите какъвто
Коментари Харесай

Apple забрани iPhone приложенията за добив на криптовалути

Ако се интересувате от криптовалути , не очаквайте да извършите какъвто и да било рандеман посредством приложенията, конфигурирани на iPhone . Новите насоки за iOS на Apple, особено изброени в раздел 3.15, наречени криптовалути, не разрешават приложенията за копане на биткойн и други виртуални валути, в случай че не се правят отвън устройството (чрез облака).Приложенията също не могат да предложат криптовалути като заплащане за осъществяването на избрани задания, като евакуиране на избрани приложения или издание на известия в обществените медии. Първоначалните оферти, в това число фючърсни вложения или други скъпи бумаги, занимаващи се с криптокомпютри, би трябвало да се оферират от открита финансова организация като банка, компания за скъпи бумаги или продан.
И, несъмнено, всички тези неща би трябвало да бъдат законно препоръчани.

Извличането на криптовалути изисква специфичен, мощен хардуер , който може да позволи комплицирани математически формули, които удостоверяват транзакция с криптираща валута в блок-веригата. Раздел 2.4 от насоките за iOS изисква приложенията от разработчици на трети страни да „използват дейно електроенергията“, а не „бързо прахосване на батерията, генериране на несъразмерна топлота или излишно натоварване на ресурсите на устройството.“ Секцията също по този начин не разрешава на приложенията и на всички реклами от трети страни да извършват „несвързани процеси на заден декор, като копане на криптовалути“.

Очевидно е, че Apple разрешава на iPhone да конфигурира приложения, които работят като виртуален портфейл , макар че разработчиците на тези приложения би трябвало да бъдат записани като организация. Имайте поради, че даже идните смарт телефони, които поддържат блокчейн, като необявения HTC Exodus и Sirin Finney , няма да имат властта да се оправят с добива на криптовалути. Тези телефони ще съдържат портфейл за предпазване, който пази криптовалути отвън мрежата, с цел да понижи вероятността някой да влезе в портфейла. И двата телефона ще дават най-новите котировки и Exodus евентуално разрешава търговия с виртуална валута сред притежателите на устройството.

Блокчейнът, основан за биткойн, е децентрализиран развой на предпазване , при който всяка нова транзакция е блок, който се изпраща на всички членове на мрежата за утвърждение. След като това се случи, блокът се прибавя към веригата и транзакцията се завърши. Смята се, че това е по-безопасен метод за запазване на финансови данни и е по-трудно за хакерите да обхванат в него.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР