Ако се даде ясен сигнал, че на българската граница се

...
Ако се даде ясен сигнал, че на българската граница се
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Очевидно е, че има пробойни - границата не се охранява

Ако се даде явен сигнал, че на българската граница се стреля на месо, няма да е по този начин, съобщи Костадинов

Според него има „ брутално плюене в лицето на българската държавност “

„ Границата не се охранява. Неслучайно няколко пъти в Народното събрание призовахме държавното управление да изпрати войската там, с цел да охранява съответно. Тези случаи другояче ще продължат “. Това разяснява пред Костадин Костадинов, водач на партия „ Възраждане “, откакто 18 мигранти бяха открити мъртви у нас край софийското село Локорско.

„ Преди малко повече от месец аз самия съвсем станах очевидец на злополука с трима незаконни мигранти на автомагистрала „ Тракия “. Те бяха транспортирани от кола с българска регистрация, евентуално от трафикант, тъй като след случая бяха изоставени “, уточни още той.

„ Българската войска би трябвало да пази границата, не да подкрепя гранична полиция. Повечето страни в Европейски Съюз пазят външните си граници с войска, а не с полиция. Очевидно е, че има пробойни в гранична полиция. Дори ток да пуснем по оградата, тя няма да бъде задоволително защитно оборудване. Трябва зад него да има човек, който да пази “, означи Костадин Костадинов.

„ На границата ни с Турция гората е прорязана от горски пътеки и през няколко метра можеш да срещнеш незаконен преселник. Ако границата ни е в режима от преди 30 години – когато никой не можеше нито да влезе, нито да излезе, няма да имаме този проблем. Не разбирам за какво българското държавно управление упорства и един път вечно не реши този проблем. Ако се даде явен сигнал, че на българската граница ще се стреля на месо, няма да е по този начин. Уставът на въоръжените сили им разрешава това. Армията ни е задоволително добре готова, само че нямаме толкоз доста хора “, разяснява водачът на „ Възраждане “.

„ Такава вакханалия, такова брутално плюене в лицето на българската държавност, каквито има през последните месеци и години, не съм виждал. Държавата ни е в голяма рецесия “, сподели още той.

Според него глобите по закона „ Магнитски “ са направени за да се отразят на изборите у нас на 2 април. „ Това е напън върху ГЕРБ. Ударът по Горанов, е явен сигнал, че Борисов би трябвало да направи коалиция с „ Доносническа България “ и „ Продължаваме промяната “. Очевидно е, че тоз знак е бил свестен от него, тъй като той съобщи подготвеност за такава коалиция “, уточни Костадинов.

Той счита, че поради войната в Украйна, ще се сътвори държавно управление, което да е законна основа за включването на България в нея.

Лидерът на " Възраждане " беше безапелационен, че ще се стигне до референдум за еврото, а листите на партията са изборите са подготвени от дълго време. Костадинов уточни още, че групировката му беседва с всяка партия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР