Ако се чудите защо напоследък не ви върви в любовта

...
Ако се чудите защо напоследък не ви върви в любовта
Коментари Харесай

Ето 3 причини мъжете да не се влюбват в теб

Ако се чудите за какво в последно време не ви върви в любовта и не можете да накарате нито един мъж да се влюби във вас, повода може да е в някои неточности, които несъзнателно допускате. Ето и трите най-чести от тях.

1. Правите секс прекомерно рано
За дамите сексът нормално е свързващ на по-дълбоко интимно равнище. При мъжете обаче не е напълно по този начин. Противно на упованията на доста дами, че мъжете нормално се влюбват откакто вършат секс, това не е тъкмо по този начин. Сексът за мъжете самичък по себе си не основава непосредственост. По-скоро това им разкрива положителни ли сте в леглото или не. Сексът се върти към първичната химия, която може да продължи също толкоз малко, колкото е и пристигнала. Илюзията за непосредственост, която сексът може неправилно да ви даде прикрива обстоятелството, че на по-дълбоко равнище вие в действителност не се познавате. Което е и повода мъжът да не ви търси по-късно, както и да не се влюби във вас. Приятелството е това, което в действителност е в положение да накара един мъж да се влюби и да пожелае да сътвори същинска връзка с вас. Би било потребно за вас, в случай че съумеете да позволите на мъжа до вас да ви опознае преди да се впуснете в фамилиарност.

2. Не му давате задоволително време
Времето е всичко това, от което се нуждаем, с цел да се опознаем и обикнем. Това важи както за дамите, по този начин и за мъжете. Истинското влюбване идва последователно, тъй като по този начин е доста по-осъзнато и действително. Дайте време на мъжа, с който се срещате да ви опознае по-добре. Пътешествието към любовта лишава известно време. Една същинска връзка се нуждае от време, старания и сила, с цел да просъществува. Ако притискате мъжа, това ще го отблъсне, даже да е имал някакви усеща към вас. Покажете характера си. Разговаряйте пълноценно. Правете неща, които харесвате дружно. Създавайте обстановки, в които да видите същността на личността на другия, както и да покажете вашата лична.

3. Не се сприятелявате с него
Много хора неправилно считат, че любовта и другарството нямат нищо общо между тях, само че това не е по този начин. Един мъж същински би се влюбил във вас, в случай че преди този момент се сприятелите на по-дълбоко равнище. Как би могъл да ви обича, в случай че сред вас не царува другарство? А част от другарството са честността, спазването на обещанията, точността, поддръжката и доверието. За да накарате някого да се влюби във вас, би трябвало да демонстрирате тези качества в връзките посред ви. Много постоянно хората упрекват и неналичието на химия сред сътрудниците, която обаче в доста случаи се дължи на неизградено и укрепено другарство преди този момент. Сексът не е задоволителен, с цел да накарате мъж да се влюби във вас същински.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР