Ако се чудите как подобаващо да изживеете последните дни от

...
Ако се чудите как подобаващо да изживеете последните дни от
Коментари Харесай

Септемврийска тенис ваканция от ITL - пет дни тенис, плаж и лятно настроение

Ако се чудите по какъв начин уместно да изживеете последните дни от лятото, то е най-добре да се възползвате от неустоимата оферта на фамилните Спа и тенис почивки - Weekend Tour. Те са подготвили за вас пет дни цялостни с доста тенис и занимания, плаж и прелестно синьо море на Каваци. Green Life Tennis Holiday ще се организира от 11 до 15 септември в Green Life Resorts 4*. Ваканцията включва шампионати самостоятелно и на двойки, както и тенис лагер за начинаещи под управлението на тенис инструктори. Мачовете ще се играят от четвъртък до неделя, а настанените преди този момент може да създадат свободни тренировки на кортовете.

Срещите ще се проведат на два корта с изкуствена трева, непокътнати единствено за участниците в шампионата. Състезателите ще имат по един мач дневно във формат 2 от 3 сета, а през останалото време могат да се насладят на прелестния плаж или да играят плажен волейбол, тенис на маса, федербал. Тренировките в тенис лагера пък са планувани за дребни и огромни, които занапред прохождат в спорта и ще се организират по два пъти дневно - заран и следобяд. Желаещите да напреднат бързо, ще имат опция да подобрят техниката си и да усъвършенстват своите умения.

По традиция Уикенд тур оферират най-ниските цени за настаняване в Green Life Resorts 4* за интервала.

Записването за Green Life Tennis Holiday 2019 е отворено, а уредниците предизвестяват искащите да се включат, да не чакат последния миг, а да го създадат още в този момент, тъй като местата за настаняване са лимитирани.

След Green Life Tennis Holiday програмата на Уикенд тур продължава с последната за годината морска дестинация, която ще се организира в дните от 20 до 23 септември в Санта Марина Созопол. Там участниците ще имат обезпечени шест срещи на съвършените кортове в комплекса. С този шампионат веригата изпраща летния сезон и ще се приготви за
последните си три есенни дестинации от календара.

Повече детайлности за фамилната тенис и СПА верига и за идните шампионати можете да намерите тук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР