Ако се чудите дали дадена дреха може да се постави

...
Ако се чудите дали дадена дреха може да се постави
Коментари Харесай

Дрехите, които никога не трябва да слагате в сушилнята

Ако се чудите дали дадена дреха може да се сложи в сушилнята, не забравяйте да ревизирате етикета. Обикновено фирмите за облекло отпечатват указания за пране на етикета, с цел да оказват помощ на потребителите да употребяват по-дълго време дрехата си.

Едно нещо, което би трябвало да се означи, е, че фразата „ единствено химическо почистване “ не е просто предложение. Ако желаете това облекло да наподобява префектно, оставете експертите да се погрижат за него. Повярвайте им, те знаят какво вършат. Чудите се кои тъкани и предмети не могат да понесат топлината на сушилнята? Ето 11 неща, които в никакъв случай не би трябвало да поставяте в сушилнята.

1. Сутиени

Един от най-бързите способи да съкратите живота на сутиена е като го сложите в сушилнята. Грубото придвижване на машината може да накара тъканта на сутиена да се разтегне и да загуби първичната си форма.

2. Шифон

Шифонът е тъкан, която несъмнено е единствено за химическо почистване. Оставете почистването на този материал на експертите, с цел да не развалите обичаните си облекла от шифон.

3. Чорапогащи

Не слагайте и чорапогащи в сушилнята. Те освен ще се трансфорат в заплетена топка, само че и топлината от машината може да докара до стесняване на чорапогащника.

4. Изкуствена кожа

Изкуствената кожа не постоянно е подобаваща за сушилнята. Дрехата може да се разтопи в жегата, тъй че не забравяйте да прочетете етикета, преди да го добавите към прането си.

5. Бански костюми

Материята на банския костюм е направена по този начин, че да устоя на извъртане и завъртане на сушилнята. Помогнете да запазите същинската форма на банския си костюм, като оставите дрехата да изсъхне на въздух.
 За нищо на света не слагайте това в сушилнята! За нищо на света не слагайте това в сушилнята!
Бански костюми Може да ви се костват устойчиви, откакто са основани да устоят на жегата на плажа, само че банските костюми биха се със...

6. Велур

Велурът не би трябвало да припарва до пералня или сушилня. Двете машини в действителност могат да скапват цвета, текстурата и чувството на тъканта.

7. Маратонки за тичане

Ако обувките ви са предопределени за спортни цели, тогава би трябвало да ги държите надалеч от сушилнята. Очевидно топлината може да докара до стесняване на гумата в обувката, което води до по-малко поддържане на краката ви.

8. Дантела
 Британец влиза в пандиза, тъй като пуснал котка в сушилня Британец влиза в пандиза, тъй като пуснал котка в сушилня
Явно към този момент котките би трябвало да ги продават с указания за приложимост при къпане и сушене, с цел да не се случват сходни неща. Както ще разбер...

Не може да се отхвърли, че дантелата е доста красива материя, само че в случай че непрестанно сушите обичаните си облекла с дантела, те могат да изгубят формата си с течение на времето.

9. Коприна

Коприната е първокласна материя, с която несъмнено би трябвало да се работи деликатно. Според специалистите, копринените облекла би трябвало постоянно да изсъхват на равна повърхнина.

10. Кадифе

За да запазите вашите чувството за мекост на вашите кадифени и да наподобяват добре, не използвайте сушилнята, когато сушите облеклата си. Просто сложете на масата и оставете да изсъхне естествено на въздух за най-хубави резултати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР