Ако съществуваше начин да унищожат Русия, те (бел.ред. - САЩ)

...
Ако съществуваше начин да унищожат Русия, те (бел.ред. - САЩ)
Коментари Харесай

Захарова: Ако можеше да завладеят Вселената, САЩ незабавно биха го направили

" Ако съществуваше метод да унищожат Русия, те (бел.ред. - САЩ) неотложно биха пристъпили към това ".

Това написа в Telegram канала си представителят на съветското външно министерство Мария Захарова по отношение на изявлението на представителя на Белия дом Карин Жан-Пиер, че Вашингтон неотложно би пристъпил към изключване на Русия от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, в случай че съществува подобен метод.

" Ако съществуваше метод да завладеят всичките петрол, газ, злато, диаманти, питейна вода и изобщо всичко по света, те биха неотложно пристъпили към това. Ако съществуваше метод да завладеят Вселената, то биха също пристъпили неотложно към това. Но, популярност Богу, няма подобен метод. ", добави още Захарова.

" Ако имаше метод да изключим Русия от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, ние незабавно бихме пристъпили към това. За страдание, не виждаме опция да променим разпоредбите на Организация на обединените нации. И по тази причина сме съсредоточени да продължим напъните за уединяване на Русия и в интернационалните организации, и по привличането на страната към отговорност, в кова число посредством наказания и насилствени ограничения ", бяха думите на Жан-Пиер, които предизвикаха реакцията на Захарова.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР