Ако са честни ГЕРБ и ДПС трябва да се явят

...
Ако са честни ГЕРБ и ДПС трябва да се явят
Коментари Харесай

Извънредно! ПП-ДБ връща веднага мандата, искат избори две в едно

Ако са почтени ГЕРБ и Движение за права и свободи би трябвало да се явят дружно на вота, сподели Кирил Петков

ПП-ДБ ще върне незабавно досието с втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление. Това сподели в „ Тази заран “ по бТВ съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. 

„ Отиваме и я връщаме незабавно, тъй като нашето препоръчани бе отхвърлено. Задължително изборите би трябвало да две в едно “, добави той.

На въпроса на водещата Мария Цънцарова кой ще върви през днешния ден в 15 часа при президента той отговори, че евентуално целия тим. „ Академик Николай Денков ще вземе досието. Ще бъдем дружно с другите водачи при Румен Радев. Това, което се видя през вчерашния ден, е, че даже последният опит да си спазим ангажимента и да покажем, че страната няма да я хвърлим в безпорядък, бе отритнат от ГЕРБ. От тази позиция ще я върнем празна “, изясни Петков. 

„ Отиваме с чиста съвест да върнем втория мандат. Щяхме да имаме Шенген, еврозона, само че отиваме на избори “, посочи депутатът. Той се опита да убеди водещите и феновете, че сътрудниците му от преговорния екип не са се унижавали да молят договарянията да продължат, а се опитвали да продължат промените. 

„ Бойко Борисов идва от силови структури и той знае единствено езика на силата. Те се съгласяваха да има комисия за Нотариуса, само че през вчерашния ден внезапно се изметнаха “, посочи Петков. 

„ Борисов направи една неприятна стъпка преди девет месеца и той не можа да я удържи. Тази договорка, която беше за 18 месеца, той искаше да я предоговори “, добави той.

„ Ако са почтени ГЕРБ и Движение за права и свободи би трябвало да се явят дружно на избори. Толкова е добра координацията при тях “, акцентира депутатът. 

„ Говорили сме с Борисов. Само веднъж той не е канил Делян Пеевски “, съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната “. 

„ Стига сме си говорили за подправени мъгли! ГЕРБ и Движение за права и свободи са едно. Това съм го казвал още преди пет месеца. Имаме два очевидни модела. Техните хора няма да се изперат. Ако българите ни дадат да сме първа политическа система, ще има Шенген, промени в службите “, добави той. 

„ Борисов не може да си показа свят, в който има европейски съд и служби. Страх го е. Девет месеца се опитвахме да го убедим, че това е нужно “, сподели още Кирил Петков. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР