Ако с партньора споделяте една и съща рождена дата, то

...
Ако с партньора споделяте една и съща рождена дата, то
Коментари Харесай

С партньора споделяте един рожден ден? Вижте какво казва астрологията за вас

Ако с колегата споделяте една и съща рождена дата, то е евентуално да имате много сходни характерности съгласно астрологията. Освен че рискът да забравите рождения ден на половинката си не съществува, ще може да видите много от себе си в него.

Ако с обичания човек сте една и съща зодия, то ще споделяте задачите си. Ценностите и разбиранията ви ще съответстват, само че неприятните привички също. По тази причина е евентуално да имате едни и същи проблеми и да се изправяте пред едни и същи провокации в любовно отношение.

При двойка Овни да вземем за пример спортният дух ще е мощен. Двамата ще се стимулират взаимно, само че и ще се съревновават, поради което е допустимо по-често да избухват кавги.

Двойка Раци, въпреки това, ще са склонни да прекарат цялото си свободно време у дома и на дивана, до момента в който похапват нещо вкусно. Но дружно с това непрестанно ще хленчат, като и двамата ще отхвърлят да поемат водещата роля във взаимоотношенията.

За да разберете обаче до каква степен ще си паснете в любовта, не е задоволително да ревизирате съвместимостта на зодиите. Погледнете наталната си карта и вижте кой знак попада Луната и Венера във вашия хороскоп и този на колегата.

 С колегата споделяте един рожден ден? Вижте какво споделя астрологията за вас

Луната и Венера в огромна степен дефинират типа на едни взаимоотношения. Луната демонстрира по какъв начин показваме възприятията си към обичаните хора, по какъв начин се грижим за тях и по какъв начин сътворяваме уют.

По позицията на Венера може да разберем по какъв начин се влюбваме в някого, по какъв начин градим връзка, с какво привличаме вниманието на противоположния пол.

Ако лунните знаци са в противоположни стихии – да вземем за пример огън и вода, земя и въздух, то е евентуално да не се чувствате удобно с този човек. Ако знаците, в които попада Венера, също са противоположни, няма и да разберете, че той е изпитвал някакви усеща към вас.

Асцендентът също също се взима поради при една връзка. Ако той е в сходна буря, като да вземем за пример Близнаци и Водолей, то евентуално с колегата ви сте си допаднали от пръв взор.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР