Ако Русия бъде победена във войната в Украйна, това ще

...
Ако Русия бъде победена във войната в Украйна, това ще
Коментари Харесай

Сорос заговори за разпад на Руската империя и революция в Китай

Ако Русия бъде победена във войната в Украйна, това ще докара до разпадането на " Руската империя ". Това предвеща американският финансист милиардер Джордж Сорос, представен от " Ройтерс ".

Според него сходна развръзка ще бъде приветствана от някогашните руски републики.

Нахлуването на съветските сили в Украйна на 24 февруари докара до един от най-смъртоносните спорове в Европа след Втората международна война и до най-голямата борба сред Москва и Запада след Кубинската ракетна рецесия от 1962 година

Сорос съобщи, че Съединени американски щати ще поддържат Украйна, само че президентът Джо Байдън е предизвестил украинския Володимир Зеленски, че има ограничавания и  трябва да бъде избегната . Милиардерът обаче не разкри източника на информацията си.

По негови думи съветската войска е била зле ръководена, зле оборудвана и покварен а, само че президентът Владимир Путин се е обърнал към наемническата група " Вагнер ", с цел да спре украинската войска.
 Сорос вещае Трета международна война и завършек на цивилизацията
Сорос вещае Трета международна война и завършек на цивилизацията

Единственият метод за опазване на човечеството - допустимо най-бърза победа над Путин

" Страните от някогашния Съветски съюз нямат самообладание да видят загубата на руснаците в Украйна, тъй като желаят да отстояват своята самостоятелност ", посочи Сорос на Мюнхенската конференция по сигурността.

" Това значи, че украинска победа ще докара до разпадането на Руската империя. Р усия към този момент няма да съставлява опасност за Европа и света ", означи той и добави, че това би било огромна смяна към по-добро.

След като Съветският съюз се разпадна през 1991 година, нуклеарната суперсила се раздели на 15 самостоятелни републики. Русия обаче остана най-могъщата от тях и има най-големия нуклеарен боеприпас в света.

Путин гледа на войната в Украйна като на екзистенциална борба с нападателния и нахален Запад и твърди, че, с цел да отбрани себе си и своя народ от всевъзможни офанзиви.

От своя страна Съединени американски щати отхвърлиха изказванията на Кремъл, че желаят да унищожат Русия - най-големият производител на първични материали в света.
 Зеленски пред Би Би Си: Няма да обменям с Путин територии за мир
Зеленски пред Би Би Си: Няма да обменям с Путин територии за мир

Оръжията са единственият език, който Русия схваща, уточни украинският президент

Сорос съобщи, чеоснована от Евгений Пригожин, наподобява е проработил в кратковременен проект.

" Залогът сработи. Украйна беше изправена пред стратегически избор : или да забуксува в задържането на " Вагнер ", или да даде на Русия пропагандна победа и да резервира лимитираните си запаси за контраатака ", уточни Сорос.

Той съобщи, че Украйна има дребен прозорец от благоприятни условия напролет, откакто получи оръжията, обещани от Запада.

Относно Китай Сорос означи, че тактиката на президента Си Дзинпин за е раздрусала доверието в Комунистическата партия.

" Настоящата обстановка дава всички предпоставки за промяна на режима или за гражданска война . Но това е единствено началото на един непрогледен развой, чиито последствия ще се усетят в по-дълъг интервал от време ", предвижда финансистът.
 Китай: Защо Си смени още веднъж курса...
Китай: Защо Си смени още веднъж курса...

Решението на Пекин е неприятна вест за Путин

" В кратковременен проект Си евентуално ще остане на власт, тъй като той има корав надзор върху всички принадлежности за принуда ", разясни той.

Сорос обаче изрази убеденост, че С и няма да остане на поста доживот и до момента в който е на власт, Китай няма да се трансформира в преобладаващата военна и политическа мощ, към която той се стрем и.

Сорос дефинира Русия, която е най-голямата страна в света по територия, и Китай - втората по величина стопанска система в света, като водещи членове на група от възходящи " затворени общества ", където индивидът е зависещ на страната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР