Ако процентът на заразените с новия коронавирус остане нисък, ресторантите

...
Ако процентът на заразените с новия коронавирус остане нисък, ресторантите
Коментари Харесай

В Гърция може да отворят ресторантите на 1 юни, но само при нисък брой болни от коронавирус

Ако процентът на инфектираните с новия ковид остане невисок, заведенията за хранене и кафенетата в Гърция може да отворят на 1 юни. Това съобщи министър-председателят на южната ни съседка Кириакос Мицотакис в границите на видеоконференция на кабинета по отношение на стъпките за унищожаване на ограниченията, подхванати за преодоляване на вируса, оповестява електронното издание на атинския вестник Kathimerini, представен от " Фокус ".
„ Ако продължим да се движим както през последния месец във връзка с пандемията, отварянето на заведения за хранене на 1 юни е нещо безусловно постижимо “, цитира изданието думите на Мицотакис.
Източници от държавното управление в Атина разкриха, че главният проблем, разискван по време на срещата, е по какъв начин да се запазят работните места и оборотът на бизнеса, като се съблюдават разпоредбите, избрани от здравната комисия. В този подтекст е дискутирано по какъв начин да се усили наличното намерено пространство за заведения за хранене, без да се лимитират пешеходци.
 
Всичко за ковид следете ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР