Ако проруските интереси в страните от Запада продължат да се

...
Ако проруските интереси в страните от Запада продължат да се
Коментари Харесай

Украйна заплашва Запада, че може да се обърне към Турция и Китай

Ако проруските ползи в страните от Запада продължат да се ускоряват, а тяхната политика на предаване на украинските ползи се осъществя, Украйна ще бъде принудена „ да се обърне на Изток “. Както предава кореспондентът на украинското издание „ Корреспондент “, това е декларирал представителят на украинската делегация в тристранната контактна група за Донбас Алексей Арестович.

„ Ако Западът изиска да се сприятели с Русия с цената на предаване на украинските ползи или забележителен дял от тях, тогава ние ще се обърнем към Изтока и по този начин ще балансираме позицията си. Следователно в интернационалната политика Украйна е на кръстопът “, сподели Арестович, представен от организация " Фокус ".

Това значи, сподели той, че Киев интензивно ще стартира да построява система за връзки с Китай, Виетнам, Турция, Обединените арабски емирства, Катар и други страни. Арестович счита, че някои западни страни са толкоз уплашени от Китай, че „ желаят да привлекат Руската федерация на страната на Запада, даже с цената да наложат на Украйна съветската версия за разрешаване на руско-украинския спор “.

В същото време той напомни поддръжката на Германия за построяването на съветския газопровод „ Северен поток 2 “, както и инициирането на среща на върха Русия-ЕС от Берлин и Париж. „ А западният хайлайф, военно-политическото управление на Запада се разделиха. Защото даже в Съединени американски щати има хора към президента Байдън, които, както се споделя, биха желали да възстановяват връзките с Русия “, добави Арестович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР