Ако преди няколко месеца имаше хора, които по една или

...
Ако преди няколко месеца имаше хора, които по една или
Коментари Харесай

Поп фолк изпълнител стана рекламно лице на букмейкъра Палмс Бет


Ако преди няколко месеца имаше хора, които по една или друга причина да не знаят за хазартния оператор , през днешния ден обстановката е малко по-различна. И може би множеството от вас към този момент се досещат каква е повода за настъпилата смяна. Рекламната им акция в партньорство с поп фолк изпълнителя Фики Стораро () провокира същински възторг и с помощта на добре построената маркетинг тактика тя съумя да извърши своите цели - а точно да притегли вниманието на всеки фен пред дребния екран. Та кое дете, младеж или възрастен не си тананика “Сега е моментът за жилището.” И тук е времето разумно да се запитаме: Хитър трик ли беше това от страна на букмейкъра и съумя ли компанията да се разпространява оптимално? Отговорите на тези въпроси наподобяват явни, само че зад появяването на тази 30-секундна реклама стоят доста работа, тактики и мисъл за бъдещето, и точно на тези неща ще обърнем внимание ние в идващите редове.
Защо за Палмс Бет е значимо рекламата да е добра?
Всички сме чували известния израз, че неприятна реклама няма. Е, това не е напълно по този начин – изключително за марките, които занапред си градят известност на даден пазар. Палмс Бет е относително нов хазартен оператор, който обаче се развива с бързи темпове и точно за това приказва рекламата с Фики Стораро. Компанията показва своя прогрес и позитивните промени, които са настъпили в интерес на играчите за последните няколко години. А по какъв начин най-добре могат да се отпразнуват триумфите? С бонуси, несъмнено! И точно това е есенцията в рекламата на Палмс бет. Но защото множеството компании оферират в действителност атрактивни бонуси и потребителите постоянно се “разкъсват” сред множеството варианти, това буки откри метод да изпъкне измежду останалите – и то посредством музика и доста свежо, лятно въодушевление.
За Палмс Бет – марката, който улови момента!
Фики Стораро несъмнено е много разпознаваемо и харесвано лице за българската аудитория – както поради песните си, по този начин и поради появите си в разнообразни телевизионни формати и така нататък И самоуверено можем да кажем, че изборът на Палмс Бет беше удар в десятката. Защото артистът не просто съумя да “обогати” рекламата, само че хармонията сред него и основания клип и текст несъмнено си проличават. Майсторски подбраните изречения, фрагменти и мелодия свършиха своята работа за основаването на набиваща се в главата реклама, която да подтиква към деяние.

Палмс Бет показва революционно отношение към
хазарта у нас и точно това ни дава право самоуверено да заключим, че този букмейкър сигурно има какво да предложи на българските играчи – освен с цел да завоюва публика, само че и с цел да я резервира във времето. Сега е моментът да се регистрирате, в случай че не сте, тъй като в Палмс Бет ви чакат освен жилища, само че и доста други благоприятни условия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР