Ако преди години само появата им бе достатъчна, за да

...
Ако преди години само появата им бе достатъчна, за да
Коментари Харесай

Ужас!! Тризначката Надежда от Лондон: Прося и спя на улицата, обладават ме наркомани!

Ако преди години единствено появяването им бе задоволителна, с цел да се разсмеем, то през днешния ден картинката е страшна И въобще не ти е до смях... Става дума за тризначките или по-конкретно за тризначката Надежда, която се пусна в мрежата от Лондон със смразяващи разкрития.

Тя съобщи, че в Лондон не можела да работи, не можела и да живее обикновено, тъй като не била мюсюлманка. Спяла на улицата, живеела в кашон и имала единствено едно одеяло. А, с цел да се нахрани, просела от хората. Периодично пък идвали насилници наркомани, които я обладавали там, на място - на улицата.

" Страшно е. Ще сезирам управляващите и ще викам, тъй като това би трябвало да се промени. Сестрите си не ги знам, само че знам, че хора от фамилията ми вършат магия на мен, с цел да умра. И аз, с цел да им го върна, пребивавам на улицата - с цел да се случи същото и на тях ", леко несвързано приказва Надежда, само че поради метода й на живот, това е разбираемо.

Цялостно визията на тризначката буди боязън у тези, които я помнят преди време. Тогава трите сестри може и да не бяха прекомерно умни, само че най-малко изглеждаха усмихнати и спокойни, до момента в който през днешния ден...

Припомняме, че единствено една от тях - Любов, съумя да открие любовта, да се омъжи и да си роди дъщеричка. Тя от дълго време не контактува с Вяра и Надежда, тъй като споделяше, че са тръгнали по неприятен път.

Инфо: Хотарена.нет

Тагове: Любов Надежда тризначките Лондон тризначката Надежда
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР