Ако преди една година очаквахме декември заради поредицата от коледни

...
Ако преди една година очаквахме декември заради поредицата от коледни
Коментари Харесай

Най-актуалната прическа този сезон и как да я носим

Ако преди една година чакахме декември поради поредицата от коледни празненства, с които загрявахме за същинските празници, купувахме си блестящи тоалети и слагахме най-ярките си червила, то тази ще би трябвало да намираме други мотиви за занимания вкъщи. Всичко това малко пренареди дрешника ни, само че пък напълно не остави на назад във времето грижата за косата ни. Може би просто станахме по-практични. Всички харесваме дългите коси, които се спускат на красиви талази, само че истината е, че у дома избираме да носим косата си вързана.
               

Ето за какво този сезон преоткрихме ниската опашка, която освен още веднъж е измежду трендовете в прическите, само че и е най-удобното и елементарно решение в актуалното ни всекидневие, когато работим повече вкъщи и имаме единствено няколко минути да се приготвим за следващата Zoom среща.

Хубавото е, че по този метод можем да оформяме косата си без значение каква е дължината й. Можем да я пригладим и стегнем в елегантна прическа, в случай че въпреки всичко ни се наложи да отидем на вечеря някъде или по време на празниците. Точно както го прави инфлуенсърът Биляна Славейкова (@bibons), която за заключителен щрих се доверява на лака за коса , който сигурно ще „ замрази “ всяка прическа, изключително в това влажно време.
               

Докато през останалото време можем да оставяме опашката да бъде по-свободна и повърхностно разпиляна, тъкмо както обичат да я носят французойките. А най-лесният метод да добавим цвят или искра в прическата е като използваме някой от модерните аксесоари като пухкавите scrunchie ластици, нежни панделки или красиви фиби, с които да укротим падащите към лицето кичури.

 

С поддръжката на 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР