Ако познавате тези четрима младежи, свържете се с полицията Пишман

...
Ако познавате тези четрима младежи, свържете се с полицията Пишман
Коментари Харесай

Пишман батки откраднаха три буркана с протеин на прах от магазин за хранителни добавки

Ако познавате тези четрима младежи, свържете се с полицията

Пишман батки съумяха да откраднат няколко буркана протеин от прочут магазин за хранителни добавки в центъра на Бургас. Това, което не решиха обаче, е че цялата им „ акция ”, извършена по извънредно изтъркания способ на разсейването на продавача, е запечатана на лента от охранителна камера в обекта.

На фрагментите се вижда ясно по какъв начин в началото влиза татуиран мъж на забележима възраст към 35 години, с обикновено телосложение, който стартира да оглежда стоката и да разпитва продавача. След него влизат други двама – полуголи, които незабавно разконцентрират служителя в магазина на прилежащ рафт, до момента в който първият мъж прибира 1-2 буркана с добавки в найлонова торбичка.

Влиза и четвърти мъж, който съумява да обезпечи време в торбата да се сложи и трети – по-малък буркан.

От магазина разгласиха фрагментите преди броени минути с молба, в случай че някой разпознае четиримата пишман батки, да се свърже с управлението на обекта или непосредствено да даде сигнал към полицията в Бургас. Жалба към този момент е подадена. 



Това напълно не е първият случай, в който точно този магазин бива обран по подобен метод. И преди, както и в този момент, действията бяха запечатани на охранителните камери за нащастие на причинителите.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР