Ако попитате стари лечители, баячи и дори ясновидци за магичните

...
Ако попитате стари лечители, баячи и дори ясновидци за магичните
Коментари Харесай

Злите хора не понасят сол. Ето няколко магични ритуали с бялата подправка, които е добре да познаваме

Ако попитате остарели лечители, баячи и даже ясновидци за магичните свойства на солта, евентуално всички ще ви отговорят, че това на пръв взор просто кристално вещество в действителност е мощен бранител против зли сили. А с изключение на, че невидимо „ всмуква “ отрицателна сила към нас, солта има способността да лекува тялото и да възвръща изгубените сили. Не вярвате? Ето няколко лесни техники, които да изпробвате. Защото злото дебне отвред!

Злите хора не понасят солта. И евентуално ненапразно предците ни, тръгвайки на път, носели със себе си торбичка сол като амулет (против уроки). Те също по този начин вярвали, че в случай че хвърлиш щипка сол през лявото си рамо, това ще прогонва неуспехи и провали. Ето за какво, преди значимата среща или подписване на договорка, търговците постоянно правели този обред. В Русия пък, на масата слагали отворена солница против негативната сила.
Солта е също и огромен врач – тя прогонва неприятните сънища и бодърствуване. Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион, Риби, Близнаци, Везни или Водолей, разтворете три щипки сол във вода, оставете течността през нощта до главата си и до краката на пода. А в случай че сте родени под знака на Овен, Телец, Лъв, Дева, Стрелец или Козирог би трябвало единствено да сложите до главата и краката си (на пода) две чаши със суха сол. На сутринта изхвърлете солта или солената вода би трябвало в тоалетната. Правете тази процедура три поредни нощи и сънят ви ще бъде благословен и бездънен.
Вижте и идващите 3 „ вълшебен “ ритуала със сол и още през днешния ден прогонете отрицателната сила от живота и дома си.

1. Душ със сол
Водата и солта ще пречистят и организма, и душата ви. Много добре работи да вземате душ със сол след тежък работен ден или когато чувствате вътрешно напрежение, след кавги и другарство с неприятни за вас хора. Разтрийте тялото си със сол като се опитате да покриете всеки сантиметър от него, като се изключи косата. За да не чувствате дискомфорт, не търкайте солта прекомерно мощно, а с леки и деликатни придвижвания. След това застанете под душа и изплакнете солта. Докато сте под течащата бликам, въображаемо се обърнете към водата с молба да измие от вас всички неприятни неща.
2. Торбички със сол за филтриране на дома
За отбрана и филтриране на къщата от отрицателна сила можете да ушиете торбички от естествена материя, които да напълните със сол и да закачите по ъглите на жилището. Това е изключително целесъобразно, в случай че постоянно идват непознати или сред жителите пораждат кавги и кавги. След известно време, когато солта попие избраното количество отрицателната сила, торбичките ще потъмнеят и ще би трябвало да ги замените с нови.
3. Измитане на отрицателната сила със сол
За да прочистите пространството на жилището си освен физически, само че и на енергийно ниво, ден – два преди избрания за главно разчистване ден от седмицата можете да слагате по една щипка сол във всеки ъгъл на жилището и по-късно да я изметете (или изчистите с прахосмукачката) дружно с останалите нечистотии.
Както виждате, за отбрана със сол против зли сили и отрицателна сила надалеч не се нуждаете от вещерски качества. Затова грабвайте пакета и действайте. Подарете на душата и тялото си повече положително пространство.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР