Ако попитате едно дете колко приятели има, то навярно би

...
Ако попитате едно дете колко приятели има, то навярно би
Коментари Харесай

Парис Хилтън отказала вечеря с Джо Байдън заради сватбата на Бритни Спиърс

Ако попитате едно дете какъв брой другари има, то вероятно би ви дало отговор с усмивка на разположение: " Много ", сещайки се за всички свои приятели, с които всеки ден се впуска в безгрижни игри. Ако обаче зададете същия въпрос на един възрастен, той несъмнено изрично би ви отвърнал със съществено изражение: " Малко, само че за сметка на това същински ", мислейки си за хората, които са били до него, подкрепяйки го, както в положително, по този начин и в неприятно.

Истината е, че без значение дали на някого му харесва или не, връзките сред двама души се трансформират с течение на годините, като за жал множеството от тях постепенно, само че несъмнено избледняват, до момента в който в даден миг не изчезнат напълно, оставяйки след себе си само загатна, че в миналото въпреки всичко ги е имало. Съществуват обаче и такива, които с времето последователно стават все по-силни. Едно такова да вземем за пример е това сред Парис Хилтън и Бритни Спиърс, на чийто път никой не в положение да застане, пък било то и президента на Съединените американски щати...

След като преди месец изпълнителката на " Toxic " най-сетне застана един до друг със своя обичан Сам Асгари, узаконявайки връзката си с него, милионерската дъщеря, както постоянно я назовава американската медия, призна, че е отказала значим ангажимент, с цел да участва на сватбата на своята близка другарка, само че тогава по този начин и не посочи какъв тъкмо. Само че неотдавна русокоската, станала известна в предишното с присъединяване си в риалити шоуто " The Simple Life ", разкри в в свое изявление с телевизионния водещ Джими Кимъл, гостувайки в предаването му, че става въпрос за специфична вечеря, на която е била поканена от президента на Съединени американски щати, и по-точно за Срещата на върха, състояла се в Лос Анджелис, съвпадаща с венчавката на нейната позната.

По думите ѝ е била наета да бъде диджей, като какъвто се изявява през последните години, само че вместо да забавлява водачите на редица от страните от Западното полукълбо, тя е предпочела да участва брачната гала на Спиърс.

В диалога Хилтън призна, че Байдън и екипът му са създали всичко по силите си, с цел да я убедят да одобри уговорката, като даже са предложили да ѝ дават хеликоптер, който да я вземе откъдето пожелае, след което да я върне назад там, само че все пак тя не се е съгласила. Колкото и примамлива да била офертата, внучката на Барън Хилтън - създателя на международната верига хотели " Hilton ", я отклонила, тъй като не желала да пропусне нито момент от церемонията и празненството след нея, засвидетелствайки поддръжката си към Бритни.

" Нямаше да съм тази, която каца, а по-късно отлита с хеликоптер от там, никога. Ето за какво трябваше да откажа на президента... Съжалявам ", сподели тя. " Това бе безусловно една от най-емблематичните нощи в живота ми. Виждайки Бритни да върви по пътеката като ангел, който мина през какви ли не компликации в последните 13 години, с цел да получи най-сетне свободата си и да може да прави каквото желае и да има този благополучен баснословен край, беше просто красиво ", заключи Парис, която бе измежду дребното посетители на събитието, дружно с Мадона, Селена Гомес и Дрю Баримор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР