Ако покачим теглото си бързо и се чувстваме подпухнали и

...
Ако покачим теглото си бързо и се чувстваме подпухнали и
Коментари Харесай

Трупане на килограми или задържане на вода? Ето как да разберем

Ако покачим тежестта си бързо и се усещаме подпухнали и ни липсва мощ, то евентуално задържаме вода. Невинаги цифрите на кантара демонстрират, че сте напълнели, в миналото това се държи на задържането на вода в клетките. Ето по кое време е най-вероятно това да се случи.

Здраве и добра форма, всичко в едно - ето по какъв начин

Консумация на сол
Факторите, които ненадейно качват килограми
В всекидневието ни има прекалено много фактори, които управляват живота ни и битката с килограмите. Храненето е 70% от значимостта на поддърж...
Прочети повече
Ако консумирате огромни количества захар и сол (повече от целесъобразната дневна доза, която е 1,5 гр. дневно), то е доста евентуално да задържате вода. Това се отразява на нарасналото кръвно налягане, подпухналостта на лицето и болките в ставите.

Липсата на витамини

Ако не приемате задоволително храни, богати на витамините от Б-комплекс, то организмът ви ще стартира да задържа вода. Консултирайте се с доктор, тъй като измененията могат да идват от проблеми със щитовидната жлеза или в случай че приемате контрацепция.

Да си помогнем в диетата

Обездвижване

Залежаването води до отичане и задържане на вода, газове и забавената обмяна на веществата. Практикувайте спорт или заложете на ходенето, по този начин арестуваните субстанции ще бъдат изгорени от физическата ви интензивност.
Пет стъпки, които ще ни оказват помощ да загубим непотребните килограми
Всички се стремим към по-добра фигура. Мъже и дами. Задължителна част от това е да загубим непотребните си килограми. Как обаче да го например..
Прочети повече
Пътуване

Полетите, пътуването с кола или рейс също са фактор за задържане на течности. Може да забележите, че се подувате до момента в който сте седнали. Това е по този начин, тъй като седналата позиция на тялото, променения метод на хранене и трусовете от придвижване трансформират типичната функционалност на организма. Симптомите би следвало да отшумят малко след стигането ви до вашата дестинация.

 

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР