Ако подкрепеният от БСП кандидат за кмет на София -

...
Ако подкрепеният от БСП кандидат за кмет на София -
Коментари Харесай

Нинова би гласувала за десен кандидат, ако Мая Манолова не е на балотаж

" Ако подкрепеният от Българска социалистическа партия претендент за кмет на София - Мая Манолова, не стигне до балотаж, аз ще гласоподавам за смяната ", сподели ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, а по-късно разясни, че би дала вота си даже за десен претендент.

Според нея обаче това нямало да се наложи, " тъй че сме спокойни ". Подкрепа съответно за Манолова при възможен балотаж в София пък щели да желаят от " всички, които желаят смяна на модела ".

Тя сподели, че няма никакви подозрения по отношение на поддръжката на левицата за Мая Манолова. " Зад нея застават и други партии и цивилен сдружения, които имат свои листи. Ние подписахме съглашение, в което написа с какво се ангажират нашите бъдещи общински съветници и тя като кмет. Имаме ясно написани правила и политики ", разяснява още водачът на социалистите.

По думите на Нинова Българска социалистическа партия е мобилизирана оптимално и в София, и в страната.

Тя сподели още, че в никакъв случай не е мислила за излизане от политиката. " Съжалявала съм в някои моменти, само че не съм мислила за излизане ", разяснява пред Нова тв.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР