"Ако подкрепата за Украйна не мине в парламента, ДБ ще

...
"Ако подкрепата за Украйна не мине в парламента, ДБ ще
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Ако подкрепата за Украйна не мине в парламента, ДБ ще напусне коалицията

"Ако поддръжката за Украйна не мине в Народното събрание, Демократична България ще напусне обединението. Ако инцидентно се случи нещо със С. Македония, макар че политическите водачи дават други настройки, Има Такъв Народ ще напусне обединението "

Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ поКирил Добрев.

По думите му Българска социалистическа партия ще стои в Народното събрание и министерските си кресла и тогава, когато министър-председателят е подал оставка.

В края на предходната година Националният съвет на Българска социалистическа партия изключи Кирил Добрев от партията. Някои от претекстовете за отстраняването на Добрев тогава бяха "открито опълчване на решенията на Националния съвет и основаване на организация за тяхното пропадане ", както и "недопустими обществени дейности, които уронват публичния авторитет на партията ".

„ Много ми липсва партийния живот. Това бяха последните 30 година от живота ми. Още като ме изключиха знаех за какво го вършат, с цел да може да има някакво успокоение в редиците на Българска социалистическа партия. На Българска социалистическа партия и предстоеше присъединяване във властта, в този момент то се осъществя. На това управление не му беше належащо рецензия от вътрешната страна. В момента тя е сведена до най-малко “, съобщи той.

Добрев добави, че е изключен от партията за период една година и откакто този период изтече може да подаде документи и още веднъж да стане член на Българска социалистическа партия.

Трусовете в обединението

„ В началото на акцията (б.р. на „ Продължаваме промяната “ за парламентарните избори) леко се поувлякох, тъй като ентусиазмът, който струеше от страна на Петков и Асенов, подобен юношески, с който ще създадем „ А “ тимът на страната, всички сме един екип, звучеше ужасно “, съобщи Кирил Добрев.

Според него няколко месеца по-късно виждаме, че министрите не са просто „ А “ тим, а феодали с феодални владения.

„ Дори започнаха да се карат между тях, а министър председателят излизаше да ги разтървава. Факт е, че за тези 100 дни най-вече върви кадровата промяна – едни партийни фрагменти бяха заменени с други “, добави Добрев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР