Ако питате една дама, много вероятно е да ви каже,

...
Ако питате една дама, много вероятно е да ви каже,
Коментари Харесай

Топ 5 на най-ефективните диети за отслабване

Ако питате една дама, доста евентуално е да ви каже, че има някой различен кг за събаряне. Обикновено, в този случай на помощ идват другите диети. Едва ли има жена, която не е спазвала такива или най-малко не е опитвала. По този мотив сме събрали на едно място топ диети, които дават най-бързи и ефикасни резултати. При тях, кантарът ще ви накара да се усмихнете единствено за месец. Нека забележим в идващите редове диетите с най-бързи резултати:

1. Палео диета – името подсказва, че тайната за намаляване при нея се крие в праисторическото хранене. Тоест, хапват се необработени плодове, зеленчуци, ядки, мед, гъби, месо и риба. Трябва да се ограничите от захарта, солта и бобовите култури. Ако имате мощна воля и крепко небце, може да опитате.

2. Диета на доктор Перикон – тук има поредност на хранене. Може да консумирате всичко, като се изключи тестени артикули, алкохол и сосове. Разковничето е да хапнете първо протеина, по-късно зеленчуците и за десерт – плодовете.

3. Диета на Аткинс – или известната мазнинна диета. При нея се натъртва на нисковъглехидратни храни, протеини и мазнини. Може да хапвате месо, риба и млечни артикули с висока масленост колкото си поискате. Забранени, обаче, са захарта, тестените произведения, плодовете, бобовите растения и ядките.

 протеинова диета за намаляване

4. Кръгова диета – тя е по-лесна, тъй като 5 или 6 дни, съгласно желанията ви, се употребяват нисковъглехидратни артикули, а останалите 1-2 дни – високовъглехидратни. Добре е да ограничите калории до -30-40%.

5. Диета на Тим Ферис – при нея се не разрешават кафето, чаят, газираните питиета и алкохолът, както и главните въглехидрати – картофи, ориз и самун. Набляга се на зеленчуците, протеините и бобовите култури. Един ден от седмицата е „ почивен “ и в него може да си позволите на хапнете нещо неразрешено.

Разбира се, с цел да бъде ефикасна една диета, би трябвало да има и придвижване. Спорт или ежедневни разходки - изберете сами. Опитайте да поддържате здравословен метод на живот доколкото ви е допустимо и скоро ще се радвате на ефикасни резултати.

Не подценявайте сигналите, които организмът ви изпраща. Ако не се чувствате добре от спазването на съответния режим, пробвайте различен или заложете на вярното хранене.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР