Ако Петков и Пеевски решат да направят правителство, ние ще

...
Ако Петков и Пеевски решат да направят правителство, ние ще
Коментари Харесай

Борисов: Ако Петков и Пеевски направят правителство, ние ще бъдем една нелоша опозиция

Ако Петков и Пеевски решат да създадат държавно управление, ние ще бъдем една нелоша съпротива. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред медии в коридорите на Народното събрание.

" Имам СМС от четвъртък вечерта от Асен Василев, че е на линия, в случай че не желаеме да вървим на избори, да се срещнем и да приказваме. След това го търсих няколко пъти, за което той е разказал, че надали не съм му счупил телефона да го диря, а то беше в резултат на неговото известие ", изясни Борисов и добави, че са срещнали и той му е споделил при замяната на кои министри могат да се съгласяват да сформират държавно управление.

" Пред мен седеше листа с министрите. Подчертах дебело, че остава Асен Василев. За един министър ние отидохме на избори. Какво Движение за права и свободи, като те въобще не са взели участие в тези диалози ", сподели той. 

За мен е проблем, че глобиха Влади Горанов, уточни Борисов.

" Аз съм подкрепял 9 месеца това, което е предложил Христо Иванов и съм му имал доверие. Той сподели, че желае да отиде в ЕНП. Искам да му кажа, че принадлежността към едно от европейските фамилии изисква да водиш и такава политика ", добави водачът на ГЕРБ.

На въпрос дали е допустима коалиция ПП-ДБ-ДПС, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори: " Всичко е допустимо ". 

" Адски ме натъжава това, че и държавното управление и Народното събрание не желаят да четат доклада на Международния валутен фонд. Те се надпреварват да харчат все едно и света и България свършват ", уточни Борисов. 

Лидерът на ГЕРБ разяснява и оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, като съобщи, че Живко Коцев постоянно е имал неговата поддръжка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР