Ако пандемията е причинила малък разрив в отношенията ви с

...
Ако пандемията е причинила малък разрив в отношенията ви с
Коментари Харесай

Как това да спите отделно може да помогне на връзката ви

Ако пандемията е предизвикала дребен раздор в връзките ви с колегата, знайте, че не сте сами. Необичайната обстановка, в която живеем, сложи на тестване доста на пръв взор здрави и постоянни връзки, защото всеки е раздразнителен повече от естественото. Дори и хъркането, което сигурно не е прелестно, само че преди може да сте приемали за нещо обикновено, през днешния ден може да ви изкара отвън релси и да ви се прииска да отидете да спите в другата стая.

Има доста аргументи, заради които може ви се наложи да спите настрана и това не би трябвало да ви тормози. Хъркането е единствено една от тях. Ако някой от вас работи късно вечер и се прибира в дребните часове на денонощието, е добре да спи в обособена стая, тъй като в противоположен случай може да разсъни другия и да наруши съня му. Същото е и в противоположната обстановка, в случай че сътрудникът ви би трябвало да става прекомерно рано, а вие се нуждаете от още някой спомагателен час в леглото.

Пълноценният сън оказва помощ за положителното общо богатство на човек и по тази причина е извънредно значим. Макар и да е мъчно, от време на време може да предприемете тази стъпка за избрани дни в седмицата или месеца, с цел да можете и двамата да се наспите и да сте заредени с сила.

Важното е да поговорите с колегата си и да изясните, че спането настрана не значи раздор в връзките. Вероятно ще ви е мъчно да спите разграничени с обичания ви човек, само че в случай че имате съществени проблеми със съня по някоя от изброените аргументи, дайте си малко време за себе си. Същественото тук е да споделяте намерено за казуса си и за какво се постанова да вземете това решение, с цел да може индивидът насреща да ви разбере и да получите неговата поддръжка.

Дори и да не спите дружно, това не значи, че не би трябвало да се придържате към навиците си. Прекарайте време дружно преди лягане, гледайте дружно филм, говорете си и поддържайте физическа непосредственост, вместо да се пандизите в обособени стаи.

Ако въпреки всичко не сте подготвени на тези стъпки и не може да се отделите от половинката си или жилището ви не го разрешава, пробвайте се да намерите решение на казуса. Например апарат за бял звук може да заглуши хъркането или да спите с обособени одеяла, с цел да не се постанова да теглите завивката през нощта. Най-важното е да споделяте намерено с колегата си и дружно ще намерите най-подходящото решение.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР