Ако оспорваш сметка с мобилен оператор, не си длъжен да

...
Ако оспорваш сметка с мобилен оператор, не си длъжен да
Коментари Харесай

Жесток удар по мобилните оператори: Ако оспорваш сметка, не си длъжен да я плащаш

Ако оспорваш сметка с мобилен оператор, не си задължен да я плащаш. Също по този начин би трябвало да можеш да ползваш услугите по контракт до изговаряне по проблема. Това значимо изискване разкри шефът на Агенцията за отбрана на потребителите Димитър Маргаритов.
„ Имаме такава процедура и изговаряне от съда. Добре е да се знае това. При проблем с телефон в гаранция, който е в първите 6 месеца, търговецът би трябвало да потвърди какво е станало с апарата, а не клиентът “, добави той.
Шефът на организацията разкри още, че една от най-често срещаните нелоялни практики е обвързвана с 4G интернета, който ти подсигурява избрани мегабайти. „ В следствие се оказва, че въпросните мегабайти са единствено при контракт за 2 години. Тук има и друга неприятна процедура. Когато влезеш в интернет, всяко влизане действително е някакви килобайти, а се таксува мегабайт. Така бързо свършва лимитът от контрактувания мобилен интернет “, описа още Маргаритов.
Той за следващ загатна, че към този момент при два от мобилните оператори у нас договорът може да бъде преустановен с заплащането на 3 сметки, без значение какъв брой остава до края на договора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР