Ако още не сте си купили билет за Burgas Jam

...
Ако още не сте си купили билет за Burgas Jam
Коментари Харесай

Ела на Burgas Jam и спечели китара „Кремона“

Ако още не сте си купили билет за Burgas Jam guitar fest, побързайте. Един от посетителите ще завоюва чисто нова китара " Кремона ", модел М20Е, общително предоставена от производителя, който поддържа музикалното събитие в неговото първо издание. Инструментът ще бъде подписан от всички потвърдени майстори, които ще чуем на 3 септември, 19 часа, Морска гара - Бургас.

На фестивалния вход всеки ще получи номерче, което би трябвало да резервира. По време на шоуто ще бъде теглена лотария, а спечелилият ще получи инструмента с подписите на място. Напомняме, че на Burgas Jam можете да влезете със закупен билет, само че и гратис, като донесете личната си китара, с която да се включите unplugged в всеобщото свирене на финалното парче. И в двата случая имате опция да участвате в томболата.

Победителят ще си тръгне със същата китара, която виждате на фотосите в ръцете на красивата Мартина Иванова. Самата тя е музикант и към този момент получи покана да взе участие във феста при неговото последващо издание следващата година.

Burgas Jam е неповторим музикален опит, който ще се случи за първи път у нас. Сред участниците са Цветан Недялков, Пепи Главанов, Ангел Дюлгеров, Дарин Василев, Мирослав Иванов, Иван Йорданов, Светослав Михайлов и доста други. Целта е в името на музиката и публиката, на една сцена да бъдат събрани колкото може повече от елитните български китаристи. Те ще получат свободата да свирят това, което обичат, да излязат от ролята на членове на група, в която хората са привикнали да ги виждат, да разкрият своя цялостен капацитет на майстори на китарата, вложили години от живота си в преодоляване на този въздействащ инструмент.

Всеки от участниците ще има своето време на сцената за солова изява. Всеки от тях ще изсвири обичано парче на китарист, пред който се прекланя, само че освен това. За да бъде музикалната страст цялостна, на сцената ще има бенд от феноменални музиканти с два комплекта барабани, перкусии, клавишни, брас. Кулминацията на шоуто ще настъпи, когато всички китаристи /гарантираме ви, че ще са в действителност много/ изсвирят дружно едно парче. Кое е то? - това е загадка, която ще се разкрие единствено пред публиката на фестивала. В региона на Морска гара ще бъде построена една от най-големите подиуми, които Бургас е вдигал за музикално събитие. Звукът и осветлението са предизвикателство и ще бъдат съвършени. На два огромни екрана ще може да се вижда в елементи какво се случва на сцената.

На 3 септември ще чуем електрически, акустични китари, комбинирани с забавни и обичани гласове. Виртуозни и известни китаристи отварят ветрилото на всички жанрове, за които този инструмент е основополагащ. Рок, блус, поп, алтърнатив... - на Burgas Jam очаквайте всичко!

Билети търсете на Лятна каса - Часовника и в мрежата на Eventim.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР