Ако обмисляте да опитате Кетогенната диета, вероятно сте започнали да

...
Ако обмисляте да опитате Кетогенната диета, вероятно сте започнали да
Коментари Харесай

Колко въглехидрати можете да консумирате, ако сте на кето диетата?

Ако обмисляте да опитате Кетогенната диета, евентуално сте почнали да мислите за нещата, от които ще би трябвало да се лишите, с цел да съумеете да отслабнете. Кето диета е диета с ниско наличие на въглехидрати и високо наличие на мазнини, при която тялото създава кетони в черния дроб, с цел да ги употребява като сила вместо въглехидрати. Това положение се назовава кетоза, с цел да се опише съществуването на кетони, химично вещество, създадено, когато тялото изгаря съхраняваните мазнини.

Докато мисълта да се отдадете на храни с високо наличие на мазнини може да повдига настроението ви и да се вълнувате за идната смяна в метода ви на живот, обикновено е и да си задавате въпроса " Колко въглехидрати в действителност мога да употребявам? "

За да може тялото сполучливо да премине и да остане в кетоза, би трябвало да се стремите към към 30 до 50 грама въглехидрати дневно. След като тялото ви свикне с намаляването на въглехидратите, можете да ги намалите до към 20 грама чисти въглехидрати дневно, което се смята за общоприетото количество към което множеството хора на кето диета се придържат.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР