Ако нямате време да висите във фитнес залите, можете да

...
Ако нямате време да висите във фитнес залите, можете да
Коментари Харесай

Лесна диета за плосък корем

Ако нямате време да висите във фитнес залите, можете да извършите корема си плосък благодарение на специфична диета. Важно е да се храните вярно.

Въглехидратите – към тях би трябвало да методите деликатно, тъй като тъкмо те са причина за паласките и за сланинките по коремчето. Забравете белия самун.

Консумирайте единствено пълнозърнест самун, само че не повече от две филийки на ден. Той ще засити организма ви и ще ви помогне да постигнете мечтаната цел – плоско коремче.

Когато ядете бял самун и тестени произведения от бяло брашно, организмът получава къс, само че мощен деятелен заряд, който спомага за образуването и натрупването на мазнини.

 Лесна диета за плосък стомах

Научете се да консумирате въглехидратите преди обяд, с цел да има тялото ви опция да ги усвои, без да се лепнат по проблематичните ви зони.

Белтъчините също са значими. Усетете всяко хранене като самобитно упражнение и спомагателна крачка към стройния контур. За да се стегнат мускулите на корема ви, тялото ви има потребност от белтъчини.

Това са ядки, яйца, риба, които могат да доставят на организма ви сила без заплаха от мазни натрупвания. Мазнините не могат да бъдат изключени изцяло от менюто ви.

Консумирайте артикули с наситени мазнини – извара, пушено месо, риба, сурови ядки. Намалете или откажете алкохола. Алкохолът понижава равнището на хормоните, които дават отговор за градежа на мускулите.

Хората, които са подложени непрекъснато на стрес, са склонни към затлъстяване повече от останалите. Опитайте се повече време да прекарвате на чист въздух.

Наспивайте се добре. Колкото повече сте недоспали, толкоз по-гладни се събуждате. Здравият пълностоен сън, преди който сте хапнали салата и кисело мляко с мед, е залог за плоското коремче.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР