Ако няма редовен кабинет, това ще бъдат провал за Бойко

...
Ако няма редовен кабинет, това ще бъдат провал за Бойко
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: ГЕРБ се бави в процеса на разговори с останалите политически сили

Ако няма постоянен кабинет, това ще бъдат неуспех за Бойко Борисов. Това е отговорност на първата политическа мощ. Това сподели Настимир Ананиев от „ Продължаваме промяната " в „ Тази неделя " по бТВ.

Според него ГЕРБ се бави в процеса на диалози с останалите политически сили в опит за образуване на държавно управление. И даде за образец 47-ото Народно заседание, когато Кирил Петков и Асен Василев са създали срещи още преди връчването на мандата. „ Според мен е значимо да има водачество и взаимни отстъпки, с цел да има постоянен кабинет

Политическа партия ще бъде градивна съпротива и ще се държи отговорно, съобщи той. Предложението на ГЕРБ за ръководител на Народно събрание - Росен Желязков, най-вероятно няма да бъде подкрепено от Политическа партия, макар че това към момента не е обсъждано на Национален съвет.

По думите му в последните дни се следи офанзива против машинния избор от страна на ГЕРБ. „ Дали не желаят да бутнат машинния избор и да идем на избори? ", попита той.

ДНСК, АДФИ и прокуратурата чакат да видят дали ще има държавно управление и кой ще на власт и дали ще си свършат работата, или не, добави представителят на „ Продължаваме промяната ".

бТВ, „ Тази неделя "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР