Ако някой си мисли, че стряскащата зелена домашна маска от

...
Ако някой си мисли, че стряскащата зелена домашна маска от
Коментари Харесай

Най-безумните трикове за красота на звездите

Ако някой си мисли, че стряскащата зелена домашна маска от авокадо е най-смешното и извратено нещо на света, дано намерения отново. Вампирски лифтинг, крем от плацента, маска от птичи фекалии – едни от най-големите звезди в света не си поплюват стане ли дума за разкрасителни процедури. А кои са най-извратените, вижте в новото видео на Natali’s beauty .

KKW и вампирският лифтинг

Трикът за разкрасяване на Ким Кардашиян припомня повече на сцена от филм на ужасите, в сравнение с общоприета бюти процедура. Става дума за една много мъчителна и не доста лицеприятна процедура - вампирски лифтинг , с който да подмлади кожата си. При нея се взима от личната кръв на клиента, отстраняват се тромбоцитите и въпросната субстанция се инжектира в лицето. Обещанието на козметиците е да се сдобием с красива, сияйна и млада кожа. Въпросът обаче е на каква цена.

 f

Джоли и миризмата на риба

Вечната хубавица Анджелина Джоли пък се е спряла на забавен способ за ободряване кожата по цялото тяло. Тя маже огромни сектори с разрушен хайвер . Представяме си аромата след тази СПА процедура, нали?

 f

Деми Мур и пиявиците

Звездата Деми Мур е всепризната с чудатите си подходи, стане ли дума за поддръжка на хубост. Преди време разказваше в телевизионни шоута и изявленията по какъв начин мие косата си единствено със специфична минерална вода, на което се дължи плътността и блясъка на гривата си. Но последният избор е много чудноват. Тя разчита на пиявици да изсмукват кръв от лицето й, с което се твърди, че се отстраняват токсините под кожата.

 f

Виктория Бекъм и птичите фекалии

Трябва да си призная, че много се изненадах какво прави Виктория Бекъм , с цел да изсветлява кожата си и да я прочисти от пъпчици. Става дума за специфична японска процедура , в която вземат участие обезводнени птичи фекалии... Мдам... Интересно ми е вие бихте ли го създали?

 f

Гуинет Полтроу и пчелите

Честно казано това нямаше да го допускам, в случай че самата Гуинет Полтроу не беше споделила пред Ню Йорк Таймс, че дължи хубостта на кожата си, с помощта на ужилвания от пчели . Процедурата се оказва остаряла, колкото света, само че мен персонално ме тормозят 2 неща – едното е болката, а другото – ами това си е напряко геноцид на един от най-важните за планетата типове, а точно пчелите.

 f

Алесандра Амброзио и горенето на коса

Ангелът на Victoria’s Secret има необикновен способ на поддържане на косата си, а точно подкастряне посредством горене. Бразилската процедура се назовава Велатерапия.

 f

Джей Ло и плацентата

Красивата латино дива не пие, не пуши, наспива се добре , яде умерено и заобикаля нездравословния резултат на слънчевите лъчи, ползвайки защитни кремове. За да бъде кожата й свежа и гладка, звездата употребява кремове, основани на плацента и ретиноиди, приготвени особено за нея от кожния лекар й.

 f
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР