Ако някой си мисли, че Деси Цонева ще остане безучастна

...
Ако някой си мисли, че Деси Цонева ще остане безучастна
Коментари Харесай

Деси Цонева изригна срещу хейтър

Ако някой си мисли, че Деси Цонева ще остане безучастна към следващата порция безразсъден хейт по собствен адрес, съществено се е подвел. Тези дни самата тя даде следващото удостоверение за това. И този път е повече от безапелационна!

След като получи яростно известие, което стартира с: " Деси Цонева още ли не си откри майстора, че не стопира да се чекне?! " и продължава с това, че несъмнено именитите й татко и баба ще се извърнат в гроба, в случай че гледат какво прави, щерката на тв легендата Димитър Цонев освен, че не остана длъжа, само че отговори по този начин, че на всеки свят ще му се завие.

" Първо, бабенце смотано, татко ми ме е възпитал да съм такава! Той беше безгрижник и ходехме по празненства дружно с него и мама. Второ - не се кърша, а си демонстрирам просто какъв брой съм хубава (за разлика от тебе, гимийо). Трето, занаятчия не ми би трябвало да си намирам, тъй като самата аз съм майсторка. И четвърто, в случай че някъде те видя подобен ще ти отвъртя, че няма да ти се има вяра! ", написа Деси, показвайки образно с какви трудове в обществените мрежи са се пробвали да й нарушат спокойствието.

Очаквано, под поста мненията на почитателите на Деси Цонева валят като из ведро, а множеството от тях са обединени в смисъла, че тя не би трябвало въобще да обръща внимание на сходни неща. Малко по-късно обаче, тя реши да отстрани обявата си, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР