Ако някой отвън се намеси в Украйна, Русия ще отговори

...
Ако някой отвън се намеси в Украйна, Русия ще отговори
Коментари Харесай

Войната в Украйна: Путин предупреди за мълниеносен отговор, ако Западът се намеси


Ако някой извън се намеси в Украйна, Русия ще отговори мълниеносно и бързо. За Москва това ще съставлява опасност от стратегически темперамент.

Предупреждението е на съветския президент Владимир Путин ден откакто Западът даде обещание засилена военна помощ към Украйна.

Пред депутати в Санкт Петербург той разгласи, че ще подсигурява сигурността на жителите на сепаратиските райони в Източна Украйна, в Крим и на " цялата страна в историческа вероятност ".

Според него страната е удържала на западните наказания.

На бойното поле съгласно международни анализатори Русия има най-малък прогрес в Донбас макар офанзивата и среща особени компликации, когато се срещне с добре укрепената украинска войска.

Отчита се още, че силите на Украйна съумяват тук-там бързо да контраатакуват и отхвърлен съперника, в това число когато са обсадени да съумяват да се снабдят с хранителни запаси.

В Херсон Москва твърди, че е свалила две от три украински ракети, които са летели към центъра на града. Вчера там имаше митинг против съветската инвазия, а стачкуващи бяха прогонени със сълзотворен газ.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР