Ако някой ден се организира конкурс Царица на отслабването“, то

...
Ако някой ден се организира конкурс Царица на отслабването“, то
Коментари Харесай

Певицата Ивана най-после ни каза тайната си: Пия само по чаша на ден от тази течност, а резултатът е, че стопих 6 кила за нула време

Ако някой ден се провежда конкурс „ Царица на отслабването “, то умерено може да сме сигурни, че измежду главните кандидати за купата ще бъде Ивана. Фолкфурията се вталява с всеки минал ден и не стопира да шашва приятелки и съпернички. Ивана имаше дълги години проблеми с непотребните килограми, само че към този момент се е взела в ръце и се грижи освен за метода, по който наподобява, само че и за здравето си, приказват във фолк средите. Самата Ивана признава, че стартът в битката ѝ с наднорменото тегло е бил с диетите на доктор Емилова и проф. Мермерски, основани на разделното хранене. Днес обаче певицата приема единствено едно средство, само че то има изненадващо добър резултат – деен въглен. Който освен оказва помощ за намаляване, а на всичкото от горната страна и пречиства организма от отрови.

„ Няма усет, няма аромат. Единственото необичайно е, че напитката става черна. Но това е първоначално, след това и с това се привиква. Когато пък се появят първите резултати – няма да ви прави усещане “, споделя Ивана.
Активният въглен би трябвало да се разтвори в напитка – вода, чай, мляко, плодов коктейл, даже зеленчуково смути. Не бива обаче да се пие повече от една таблетка дневно.
Добре е курсът да се направи за интервал от две седмици, след което да се даде отмора на тялото от същото време. Ако се наложи, може да повторите процедурата за още две седмици по-късно.

Още няколко думи за дейния въглен:
Активният въглен е мощно естествено средство, което улавя отрови и химикали в организма и ги изхвърля на открито, тъй че да не се всмукват още веднъж. Най-популярната му приложимост е за безвредно и дейно лекуване на отравяния и предозиране с медикаменти. За това са го употребявали хората още в древността. В модерната си форма съществува от началото на 20 век и се употребява в центровете за незабавна помощ по целия свят.
Световната Здравна Организация го включва в листата си с съществени медикаменти. Продава се в аптеките под формата на прахуляк, капсули или таблетки. Помага при отичане на корема и газове, за намаление на холестерола, лекуване на проблеми с жлъчката по време на бременност и даже срещу махмурлук.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР