Ако някога сте правили бизнес план за стартиране на онлайн

...
Ако някога сте правили бизнес план за стартиране на онлайн
Коментари Харесай

Малките търговци растат, а големите еволюират с NEXT BASKET

Ако в миналото сте правили бизнес проект за пускане на онлайн магазин, то вие към този момент имате визия за приблизителната дистрибуция на разноските и вложенията. И в случай че самият онлайн магазин е забележимият връх на айсберга, то под него стоят фундаменти като депозиране, инвентаризация, ръководство на наличия и подготовка на пратките преди подаване към пощальон.

В множеството случаи, на производителите и бизнесмените се постанова да избират и приоритизират. В този развой, ERP системите и складовия програмен продукт за фулфилмънт са измежду първите “отпаднали ” заради относително високата цена и множеството незнайни към.

Колкото и логически да наподобява този метод, неналичието на сходен жанр автоматизации неизбежно забавя бизнес развиването. Така, заети с по-неотложни на пръв взор задания, търговците пропущат опцията да видят цялата картина на представянето си и да вземат осведомени решения за бизнес тактиката си.

До през днешния ден, когато платформата за онлайн магазини NEXT BASKET запретва ръкави и взема решение да обърне пирамидата. По-долу описваме по какъв начин и за какво невидимата част от комерсиалния развой не е спомагателна екстра, а първо належащо изискване за триумф.
Какво получават сътрудниците на NEXT BASKET?
Преди всичко припомняме, че NEXT BASKET е нидерландски стартъп в нишата на онлайн търговията. Платформата ще започва публично през първата половина на 2023 година, а началната ѝ версия ще предлага дълъг лист с новаторски решения, които я отличават от познатите имена на пазара.

NEXT BASKET съставлява изцяло решение, което обгръща всички значими стъпки в развиването на един търговец в интернет. Това включва както разработване на съвременен електронен магазин въз основата на подготвен програмен продукт, по този начин и всички нужни функционалности, интеграции и услуги за образован бизнес напредък.

Може би най-иновативното решение в платформата е консолидираното на подготвени софтуерни разработки за ERP система и складов фулфилмънт програмен продукт към всеки онлайн магазин. Понастоящем, тези софтуери се употребяват най-вече от производители и едри търговци. Но с NEXT BASKET, модулите могат да бъдат съобразени с потребностите на всеки сътрудник и приведени в деяние оптимално бързо и дейно.

В резултат, бизнесът не стъпва на пазара със неясно благопожелание за възможен триумф, а с добре подплатена визия, основана на данни и разбори. Високотехнологичната ERP система подсигурява цялостна видимост на складовите наличия, генерираните продажби и счетоводните резултати, а складовият програмен продукт разрешава култивиране на оптимален брой поръчки за единица време.
Какви са преимуществата на софтуерните решения в NEXT BASKET?
Най-голямото преимущество на готовите системи за ръководство на запаси и фулфилмънт е и най-очевидното. Това е опцията всеки бизнесмен да се възползва от най-модерните технологии в е-комерс промишлеността, без значение от своята ниша, размер и доскорошен способ на работа.

Създаденото решение е задоволително универсално, с цел да приляга добре на всеки бизнес и задоволително гъвкаво, с цел да се приспособява към спецификите на всеки сътрудник. По този метод получаваме високо качество на продукта с минимална инвестиция. Получаваме и опция за обективна конкуренция сред дребни, междинни и огромни предприятия на пазара, без размерът на инвестицията да накланя везните прекомерно трагично.

Не на последно място, NEXT BASKET предлага вид на съдействие, в който ръководството на запаси и генерирането на поръчки минават напълно в ръцете на екип от експерти. Това е решение, ориентирано към производители без никакво онлайн наличие, които желаят да стартират да продават онлайн. При него, единственото обвързване на колегата е да обезпечава съществуване на артикули, а се грижи за всичко останало.
Български екип съветва бъдещи сътрудници на локално равнище
Така основаната екосистема предлага напълно нов метод към онлайн търговията. В него дребните търговци имат опцията да порастват бързо, а огромните - да се развиват вярно. И в случай че голяма роля в този развой имат софтуерните автоматизации, то не по-малка има и човешкият фактор в лицето на основателите и моторите на NEXT BASKET.

Нидерландската компания работи с екип от напълно български разработчици, а уеб уеб сайтът на платформата е тематично наличен на български език. Формата за запитвания е отворена, а хората зад нея са подготвени да съветват пътя към реализирането на всяка комерсиална концепция.

Първите уеб сайтове на платформата към този момент са в разработка, а резултатите чакаме до месеци. Ако желаете и вашият бизнес да бъде измежду пионерите на NEXT BASKET, можете да пуснете своето питане и да изберете сред разнообразни разновидности за партньорство, подобаващи за визията и задачите ви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР